Ibland undrar man ju lite..

hur min mat kan bli god.. Jag sitter i vardagsrummet och kollar på bilder, så känner jag en bekant lukt.. Det luktar bränt!! Bränt ris tillochmed. Springer ut i köket och öppnar locket på kastrullen.. Skulle jag inte gjort! Tjock vit rök strömmar ut i hela köket. Stänger locket, snabbt ut på trappan, den vita tjocka röken sprider sig över skärkind som en orkan! (eller nått..).. men lite ris gick att rädda!!

Kallt

var vad det var imorse. Ville inte gå upp för det.. Mamma ringer och försöker få mig upp, hon gav mig en bra idé! Elda lite, och varmt vart det. Skönt.
Lyckades fixa en fikakompis till imorgon. Så jag ska väl sitta på nybryggt ett tag imorgon. Ska simma sen med Sara kom jag på nu. 
Jag borde väl laga mat och släppa ut hönsen snart, de skriker högt!

Hade bra!


Ännu en dag har snart passerat..

Sitter här och laddar upp en fin film på youtube när Sara ramlar av, två gånger! Men det går väldigt segt. Fundera på att gå och hämta posten men vågar inte.. Det är massa läskiga gubbar och maskiner därute.. Och tänk om dom lagt ny asfalt där nu och jag kommer och klampar i det? Det går ju inte.. Jag får helt enkelt vänta tills dom läskiga maskinerna försvunnit.

Tänkte jag skulle vara duktig och fixa klart i stallet och laga mat sen, innan jag hämtar mamma i stan.
Mer än så har jag inte att säga nu.

Sååå ADJÖ!!

Om ca 35 dagar...

..Sitter jag inte längre arbetslös i Skärkind utan i Idre, med jobb.. Det är konstigt vad tiden går fort. Alldleles för fort ibland. Men vad ska man göra? Man kan ju inte bara sitta och klaga över hur fort tiden går hela tiden, man måste ju ha kul också. Dock inte så kul att behöva åka till tandläkaren snart..

Jaja, nu har jag vart duktig och börjat skriva lite.

//Ella


RSS 2.0