Badhus..

Det borde finnas vissa förbud i duschen på badhus. Tillexempel förbud mot äckliga skrikiga skitungar! Inte för jag har något emot barn, jag tycker mycket om dom, bara dom inte är så oerhört jobbiga och trotsiga mot sina föräldrar, kan dom inte bara lyssa och göra som dom blir tillsagda?
AAAAAAAaaarrhhhhhhh

Sjuk...

Vill inte vara sjuk, eller förkyld.. Kan inte andas som vanligt! Jättejobbigt!

Det var ett tag sen jag hade tid att skriva här. Minns inte mycket av vad som hänt men trevligt har det vart. Jobbat och ätit är väl vad jag gjort! Imorgon jobbar jag lunch istället för i cafet, fick byta lite så jag kunde vara ledig nästat fredag då jag ska åka hem en sväng. Åker på fredagen och hem på måndan, ska bli kul att se om det hänt nått därhemma. Shoppa lite, kanske en fika i stan om någon känner fört?
Är så sugen på ostbågar! Vill bara äta hela tiden känns det som! Åt goda stekta mackor och ägg till frukost/lunch. Mycket gott med stekta mackor, väldigt underskattat men när brödrosten inte funkar får man ta till de gamla goda metoderna.


Här kommer lite vinterbilder från det vackra idre!















Borde ha åkt ut en sväng och fotat idag, det var så vackert väder idag, men har knappt någon bensin och inte mycket pengar så det får vänta tills efter lön..
Blev väckt av lite försiktiga knackninga på min dörr i morse, så kommer Lena in och säger "kolla ut genom förnstret".. Där ute, bakom vårt hus, på den snötäckta gräsmattan så ligger det TRE älgar, enn ko och två snart vuxna kalvar och bara göttar sig i förmiddagssolen. Bild på dessa kommer att komma så fort jag hunnit lägga in dom på datan och har internet igen! Men de bara låg där.



Nu avslutar jag men en bild från nyår, då Hanna var här och skålade champange med mig vid tolvslaget! Vackra raketer och svinkallt var vad det var.

Raketer fick vi även se på kick offen, mycket trevlig kväll!

Men nu skulle jag ju sluta sa jag ju..

Ha det så bra alla underbara människor därute!


RSS 2.0