21 November 2010, kl 17.12

Nu är det snart jul, helt sjukt. Jag som tyckte det var sommar nyss. En är väl lite slö i huvudet ibland.
Men hur som hels så är det snart sommar igen. Sommar och sol. Glada tider. Wiiie!

Positiva Ella är i farten. Inte orkar jag skriva något här heller. Så, Adjö!

Förvirrade själ.

Såhär är det allt, saker och ting händer även om man är där eller inte. Just för tillfället är jag inte där jag kunde ha vart. Men att jag är här istället.
Dagen idag skulle spenderats med Hanna, men hon försov sig och missade bussen och vi kom fram till att vi ses en annan dagistället. Så går det ibland. Så vad har jag gjort istället idag? Bra fråga. Något spännande förmodligen.
Jag är fruktansvärt slut i mitt huvud faktiskt. Det var en liten kämpig tid som passerade, om man som jag vant sig av med vissa saker, som att jobba flera dagar i rad!! Men jag lever ännu, och mår finfint till och med.
Idag var det sol ute, det kändes som vår i luften! Det är underbart fram tills man kommer på att det är november och inte alls kan vara vår. Suck. Imorogn ska jag jobba, i norsholm. Julbordsförberedelser. Helt sjukt. Det känns som det var jul nyss. Har inte riktigt hunnit med denna sommar, vet inte vart den tog vägen. Och hösten också bara försvann. Konstigt. Känns ibland som man är en marionettdocka i en film, där någon trycker på paus, lyfter mig ur bilden och ner i en annan tid, bland andra människor och så får man bara finna sig i det. Bara fortsätta som inget hänt. Nu svamlar jag bara massa, så det är nog dags att ge sig.



Lade in lite bilder från kameran förut, jag hittade massa bilder jag inte ens visste var tagna. Sånt är alltid spännande. Det var från en dag för kanske ca en månad/tre veckor sedan när vi hade nån liten drinkdag, eller kväll var det nog. Himla kul. Borde vara oftare! Kanske snart. Men men nu ska jag göra nått vettigt. Tror jag iallafall.

Adjö!

RSS 2.0