okeeej

Jag hade nästan tänkt skriva något vettigt förut. Men så pratade jag med en god vän uder tiden och fick inte mycket skrivet all. Tänkte bara säga det.

Just för att jag inte har något bättre för mig nu. Skulle gärna lägga upp lite bilder från konserten från i helgen, men kameran med bilder är hemma, jag är inte hemma. Så det bilr inget! Får sitta här i linköping och lyssna på Creedence istället. Inte helt fel det heller! Har ju trots allt talismanen brevid mig, snart urdrucken iof.

Jobbade idag. Dagen började faktiskt bra, var pigg när jag vaknade, nästan sol, åtminstonde solglasögonen på på väg till jobbet. Väl där, så börjar det trista vädret, alldeles mörkt och regnigt och äckligt ute. Men vad gör man inte, jo stretar vidare, har ju trots allt tak över huvudet. Men inte en matgäst på hela dagen. Två kunder i butiken.. Händelserik dag? nee inte direkt. Sitter nu och väntar på att Henrik ska komma hem från banyn. Blir så uttråkad av att inte göra nått. Men nu kom han hem. Så nu behöver jag inte sitta här och försöka hitta på nått vettigt att skriva längre.

adjö

chips och whisky! mmm

sitter här helt förslappad i en stol. pratar med en god vän. funderar på allt och inget.



tralalallalaaaaaaaaa

RSS 2.0