Ta tag i livet!

Jag måste altså bli mer aktiv här! Har helt och hållet glömt hur det är, att dela med sig av sina tankar. Det bara dog ut. Glömdes bort. Försvann i takt med att sommaren kom. Men nu är den snart förbi och då är jag tillbaks!

Om ca tio dagar åker Henrik och jag till turkiet! Första gången i mitt liv jag åker på solsemester! Lite lagom efter en helledig sommar med några veckor utomlands redan.

Var på The Ark turne härom veckan också, började i Göteborg och såg dom, åkte en liten karusell och åt nödproviant! Sov i bilen i tylö sand, hade tänkt oss ett nattdopp. Men vi var för trötta för det. Nästa stopp var i Malmö, dötid i malmö en hel dag, vad gör man? Jo man sätter sig på ett jättemysigt cafe, cafe + skivbutik i samma. Kan det bli mycket bättre? Tredje dagen såg vi dom i Eksjö. Trevlig liten stad. Härliga tre dagar!



Har precis fått lite jobb också, två extrajobb. Förhoppningsvis blir det mer än bara extra snart. Men det räcker än sålänge. Kanske dumt att dra på sig massa jobb när man ändå ska iväg så snart!

Borde faktiskt knalla iväg till affärn en sväng. När jag ändå inte gör nått vettigt. Sitta här och fundera över livet kan jag göra sen!

Adjö

You don't have to say you love me.

Det är så trist när det regnar. Jag kände faktiskt för att ta en cykeltur eller nått sånt. Men nej då ska det börja regna. Inte lite heller. Vill att sommaren ska vara för evigt. Tycker inte om den kalla vintern.












Lite sommriga bilder!

RSS 2.0