Tisdag

Snart är det dags att ta fram motorcykeln. Hade tänkt göra det idag, men det var rätt grått och trist. Men vi har skaffat oss garageplats nu iallafall, så de inte behöver stå ute i ur och skur! Och så var vi och kollade på en Bonneville, Henrik provkörde. Riktigt snygga, tänk att köra omkring på en sån istället för min skrutt.
Nån dag, nån gång.

Men nu sitter jag här i mörkret och lyssnar på pink floyd och ska laga mat snart.





Kanske kommer en fräschare bild på mat nån gång. Vem vet.

..

Ser rätt dumt ut nu ett tag, för jag breddade bloggen lite, dem gamla bilderna är inte lika stora. Men så kan det vara. Inte visste väl jag då att det gick att ändra på en sån sak!

Torsdag

Ser fram emot helgen, då vi far till Uppsala och hälsar på. Födelsedagsfest för Sara! Ska bli himla kul.

Idag var jag jätteduktig! För jag har vart och simmat, för andra gången den här veckan! Har ett flertal gånger tagit med badkläder på torsdagar för jag slutar tidigt då, men idag är den enda gången jag verkligen kom dit också! Och så gick jag till bussen imorse, och hem från simhallen, trots att jag kunde väntat på en buss, och Henrik åkte förbi mig, men jag gick! Ska allt fortsätta i den här takten! Om jag bara kunde få med Henrik ut på promenad nån gång.. Trist att gå själv, annars hade jag nog knallat iväg nu en sväng. Fast det börjar bli mörkt. Och så är jag så sugen på glass. Borde jag gå till berga centrum och köpa glass? Eller har jag ingredienser att göra lite? Hm.  Tål att tänkas på. Att gå eller att göra, det är frågan. Hade inte min cykel blivit stulen hade det gått så mycket fortare att komma dit och hem. Men kanske att det finns en liten liten skvätt kvar i frysen? Det skulle vara det bästa. Kanske ska sätta på lite desperate housewifes och äta lite glass. Så får det bli!
Här kommer lite bilder från senaste dagarna!





Testade våra äggkoppar för nån vecka sedan! Mamma och pappa som hittat i England. Tycker de ser så gulliga ut! Fungerade bra också.









Det där "nya" objektivet jag köpte, det blir lite grynigare bilder, lite dimmigare än med nytt objektiv. Och så upptäckte jag något igår, att det fungerar endast när manuellt läge är inställt på kameran, ställer man in auto står det att inget objektiv är monterat. Så det funkar jämt!





































Så skönt att våren är här, man kan gå till bussen i lugn och ro utan att frysa. Solen värmer och det är så härligt!





























En vacker kväll ikväll. Alldeles ljummen, fin solnedgång och fåglar som kvittrar!

..


Mars.

Ännu en dag har gått, klockan är inte ens tio och jag vill bara gå och lägga mig.

Söööndag

Idag, då minsann funkade objektivet jag köpte begagnat. Inte den dagen jag verkligen ville att det skulle funka. Idag hade jag inte tänkt fota nånting. Men men, kanske har tur närta gång också. Vem vet.

Varför dessa rubriker?

Igår satt jag här, tänkte skriva något, var påväg att lägga upp nån bild också. Men tydligen blev det inget av det. Får hitta på något idag istället.

Men i helgen som var, så var jag i skärkind och hjälpte till att så lite. Men kameran hängde med dit, så lite bilder blev det.




































Jag tänkte en gång, för länge sedan, då man satt och laddade upp bilder på bilddagboken, att blogga det är inget för mig, att skriva vad man tänker och så.. Men att det går bra det här med, man behöver inte alltid beskriva sina tankar och sitt liv i ord, det går lika bra med bilder tycker jag. Även att jag kanske slarvar ner några ord här och där, men jag är så himla nöjd att jag köpte kameran. Bästa köpet på länge.

Satt härom dagen och lyssnade på Totta Näslund. Han blir bättre ju mer man lyssnar på honom. Först i början, när skivan gick om och om igen i garaget där hemma, tyckte jag inte det var särkilt bra, men lyssnar man lite mer, lite noggrannare då är det bra altså.

Men nnu ska jag sätta mig i soffan och dricka wiskey. Imorgon är det jobb igen, men sovmorgon iallafall. Hade behövt det idag, med de svullna ögon jag hade.. Borde tagit ett kort! Fy säger jag bara. Kunde inte få upp dom. Hemskt

Tisdag

Idag har jag varit riktigt duktig! Har cyklat till simhallen, simmat och cyklat tillbaka! Ätit både frukost lunch och kvällsmat! Dammsugit, slängt sopor, gåt upp med julsakerna på vinden och plockat undan vinterskor! Vart hemma hos Pontus & Andreas och druckit vin, kollat på desperate housewifes! Riktigt bra ledig dag!

Tillbaks till jobbet imorgon, bara jag inte försover mig igen.. Men det ska bara inte få ske.

God natt!

RSS 2.0