Inte rättvist!

Vissa drabbas av denna otur. Jag är en av dem. Jag hade tre lediga dagar att se fram  emot, hoppades då såklart på lite sol och så. På fredagen var det molnigt och lite kyligare, jag hade körlektion och shoppade lite efter det. Det började regna sen på eftermiddagen. På lördagen ska vi ut och övningsköra, kommer iväg senare än vi tänkt oss, kommer nästan ända in till stan och det börjar regna, kring elva kanske hon var. Det fortsätter regna. Dagen går. Regnet håller i sig hela natten och hela söndagen. Idag är det måndag, jag ska till jobbet om några timmar. Jag tror inte det regnar just nu, men dimmigt är det, det har det vart hela morgonen, och kallt. Förmodligen kommer solen fram tills ikväll då jag jobbar igen. Så är det bara, vissa har otur.

Har haft en trevlig helg iallafall, trots denna klagan över regnet. Har ätit mycket god mat!

Jag vet att jag är rätt dålig på att uppdatera bloggen, men man får va glad för det som är helt enkelt!
Jag tänkte ladda upp en bild, för att få det se lite roligare ut, men har visst inget nytt sen december förra året. Så det blir inget med det. En annan dag!

Nu ska jag söka jobb!

Adjö

Vädrdelöst!

Varför blir saker på detta vis? Jag förstår inte. Varmt är det också. Det har gått en lång tid sedan jag skrev. Jag är inte så bra på att uppdatetra folk på vad som händer i mitt liv. Varför jag nu ska göra det. Så spännande är det väl ändå inte. Så när det händer så händer det lixom. Vare sig ni vill eller inte. Så är det!

Denna dag har vart mycket spännande. Vaknade tidigt och åkte förbi affärn. Handlade lite gott att göra sallad på, och mackor. Åkte hem och fixade salladen, väntade på att pappa skulle piggna till lite i sitt huvud. Sedan bar det av, med väskan packad och hjälmen på. Upp på motorcykeln och iväg mot de sydligare delar av sverige. Från skärkind till gistad, från Gistad mot örtomta mot björsäter mot åtvidaberg/gärderum/falerum eller nånlite grusväg i närheten.... mot hannäs mot ukna, genom uknadalen, edsbruk, mot loftahammar, stanna och tanka, vidare mot målet Flatvarp. Nu vet jag inte exakt vilken väg och om vi åkte in i alla dessa hålor men i närheten iaf. Någon stans på vägen hamnade vi på en grusväg, som var så smal och krokig åt  alla håll och kanter men mysigt var det. Väl framme var det Skärgård, klippor, blåst och stekande sol och MAT. Äntligen av med de varma kläderna. Något man borde göra oftare är att åka på sådana här små fina vägar, man uppskattar detta land lite mer då. Som uknadalen. Hur fint som helst! Kommer nog lite bilder om jag sitter här en regning dag och har trist! Fint som i en saga var det. 25 mil och nästan 9h senare så var vi äntligen hemma. Hur dumt det än låter använde jag ordet äntligen. Men efter 25mil och många timmar sittande på en motorcykel är det skönt att  kliva av. Ont i baken och nacken.

Mer sådant åt folket!

Måste sova och vila min ömma kropp.

Adjö!

RSS 2.0