Lalal

Ibland lyckas man bara bra helt enkelt. Lagade lamm idag, så god mat var länge sen  jag åt. Synd bara att man blir så mätt när man äter! Men så fruktansvärt gott.

Imorgon ska jag och Hanna åka iväg. Till umeå. Till de nordligare delarna av Sverige. Första gången i mitt liv jag hyr en bil.

Jag orkar verkligen inte skriva. En annan dag kanske.

On a sunday morning sidewalk

sov visserligen i morse, men det förtjänade jag! Saker och ting blir sällan som man tänkt sig här i livet. Hade planerat att åka till Sara o Alex i torsdags, men så i onsdags fick jag veta att jag skulle jobba på torsdagen. Attans. Fick ställa in resan. Men så på torsdagen när jag jobbade som bäst, fick jag veta att jag skulle vara ledig på fredagen istället. Fattar min telefon och ringer ett supersecret telefonsmamtal i vilket jag kommer fram till att jag kan åka till Uppsala ändå! och stanna till lördag! Vilket jag gör. Så helgen, eller början av helgen spenderades i ett kyligt uppsala, där det på fredagen föll snöflingor i mitt hår. Jag köpte assnygga strumpbyxor och gick vilse ensam i den stora staden. Vi spelade Wii och även så det kan låta och nåt alfapet spel och köpte fiskar! Kardinaltetror! Men i vilket fall som helst, back to were we started, att jag förtjäna att sova i morse. För att jag åkte hem så jag var hemma vid 16 igår. klockan 18 börjar jag jobbet, vilket innebär att jag måste åka 17. Snabbt byta om och fixa mig lite sedan en kvarts powernap och sedan fara till jobbet. Laga mat åt enn gäng killar som hade svensexa. De sa att de var den goaste planka de ätit, sen om de var så eller om de var liiiite för fulla för att känna smak vet jag inte. Men visst är det gott med mat allt! Kvällen gick och folk blev kvar efter stängning så jag kom inte hem förrän halv fyra inatt. Dötrött. Men kunde inte gå in då för jag hade under hemfärden sett något underligt på himelen. Trodde att det var ett flygplan, då den blinkade eller mer skimrade i både orange, gul, vitt, blått mm. Men den stod helt still, tänkte om det var ett plan som avr på väg rakt i min riktining men den blev inte större. Kanske en sattelit men de flyttar sig ju också. Det måste altså vara en stjärna. Men den var så stor och färgglad. Stod iaf hur länge som helt i nattens kyla och beundrade den. Såg ett stjärnfall också. För första gången visste jag inte vad jag skulle önska mig. Det har aldrig hänt mig förut. Man brukar alltid veta något man vill men helt still stod det i mitt huvud. Kanske var nöjd med mitt liv där för ett ögonblick. Känns positivt. Vaknade i morse, eller förmiddag, beror på vem man frågar. Skulle iaf börja förbereda 80-år middagen för morfar till ikväll. Gjorde dessert och annat gottigottgott. Sallad. Mer var de inte. Eller jo för fan, förrätt också! Det var en himla god middag, trevligt sällskap men att det kan förstöras lite när det kastas ägg på fönstret. Några små skitungar som bara förstör! Är hemkommen nu, mätt och belåten. Bara försöka somna tidigt så inte förkylningen bryter ut totalt. Måste vara frisk nu. Ska ju till Stockholm imorgon! Hälsa på Desire! Ska bli himla roligt!
Igår satt jag i bilen i över 33 mil. Lär nog bli något liknande imorgon med! Borde kanske bränna ut nån kul skiva. Fast varför, de är ju bara en och samma som hamnar i spelaren efter ett tag ändå! Underbara Smoke! Kan inte få nog av dom! Förstår inte hur något kan etsa sig fast så dant. Vissa saker gör ju det. Sen om det är musik eller personer eller platser som gör det spelar ingen roll, jag gillart ändå! Om det är något bra då som etsat sig fast såklart. Som den där stjärnan igårnatt. Jag kommer inte glömma den på bra länge. De är fint. När jag glömmer andra saker så himla lätt. Sånt jag borde komma ihåg. Men nu borde jag ta och hälla i mig koskenkorvan pappa hällde upp till mig och gå och sova. eller gå och lägga mig occh sova. Så jag kan bli frisk. Och kry. Och pigg.

Adjö!

Nu jävlar är det höst!

Och jag är glad. Sitter här och bråkar med mina linser, som vanligt. Har fått ett sms från optikern att jag borde ringa och beställa tid. Vilket de har rätt i, men frågan är då, har jag råd och när sjuttsingen ska jag hinna med det?
Imorgon jobbar jag. tor-fre uppsala, fre jobb, lör jobb söndag fira morfar(visserligen har de väl inte öppet då ändå...) mån-tis stockholm, onsd har jag en lucka!! ! oj oj oj. då gäller de att optikern också har de. annars är de kört resten av nästa vecka med. Då får det altså bli någon dag, mån,  tis el tor nästnästa vecka! Jippie. Jaja de är väl bäst och ringa dit.. Nått av de tråkigaste som finns att lägga pengar på är ju dålig syn. Orättvist och dyrt!

Men men snart har jag mer inkomst då jag nu har två halvtidsjobb! Känns helt fantastiskt! Så jag ska nog gå och sova nu, så jag orkar va på jobbet 07.15 imorgon!

så de så.
måste bara bildbevisa att jag, igår morse var ute på promenad tidigt i morgonsolen!





Det är ta mig fan vackert.

Till minne av:

There have been a lotta tough guys. There have been pretenders and there have been contenders. But there is only ONE king.
Bruce Springsteen

He was a unique artist - an original, in an era of imitators.
Mick Jagger

He was the firstest with the mostest.
Roy Orbison

Before Elvis there was nothing.
John Lennon

Without Elvis, none of us could have made it.
Buddy Holly

Han är ju kung!

75 år och 9 månader sedan han föddes.
33 år, 1 månad och 21 dagar sedan han lämnade denna värld. Ca.


Ville bara nämna denna fantastiska artist, han har satt många djupa spår i oss alla. Tur är väl det!


RSS 2.0