Snart jul!

Nu är det bara tre dagar kvar till julafton, jag har inte köpt julklappar än. Bara två stycken. Hur ska detta gå? Måste verligen hitta resten imorgon. Efter sista jobbdagen detta år! Skönt skönt. Har gjort färdigt julklapp till mormor och morfar idag, kanske kommer en bild på den efter jul. Man vet ju aldrig vem som kikar här. Ska ju vara en överraskning!

Men nu vill jag att Henrik ska komma hem från sitt julklappsshoppande. Är lite uttråkad. Borde kanske hinna duscha innan han kommer hem. Luktar säkert massa mat om mig.

Varför ska man skriva en rubrik för?

Idag har jag städat, diskat och tvättat och lagat mat. Tittade på Narnia förut, Prins Caspian. Mindes tillbaks på mina år som barn då man läste dessa fantastiska sagor, och nu är de så bra gjort på film, det känns verkligt på nått sätt. IKnte som de tidigare filmatiseringarna av historierna, de var inget vidare om jag minns rätt.

Mitt brännsår gick upp i förmiddags och det har gjort ont idag. Det gör det fortfarande.



Så ser det ut..


Här kommer lite finare bilder från denna härliga vinter!






























Känns dock inte som december månad. Ska ju vara snö och minus, men jag tycker det är rätt skönt det här faktiskt! Och fint. När väl solen kikar fram.

Men nu ska jag ner till tvättstugan en sista gång för idag.

Adjö


It's friday, I'm in love!

Trööööött. Har idag vart på vårdcentralen idag. Brände min arm igår, men hon tyckte att jag hade skött det bra och det såg bra ut. Så lite "plåster" på så ska det nog bli bra nån gång. Kanske, kommer säkert bli värsta största ärret efter. Det vill jag verkligen inte ha.

Snart andra advent, så fort tiden går! Kommer att vara jul jättesnart. Säkert utan snö också. Verkligen ingen julkänsla ute alls. Lite trist faktiskt, men skönt på sätt och vis, slippa all snö och extremkyla.

Nae nu ska jag nog somna in framför tvn ett tag, medan kycklingen blir klar och i väntan på Henrik!

RSS 2.0