I know many who are worse off than you

Idag var en så skön måndag. Vaknade vid halv sju, kom på att det var måndag och somnade om! Kände mig faktiskt rätt utvilad när jag vaknade nästa gång.

Satt på nybryggt och fikade med Emil idag, det va länge sen vi sågs nu. Det var himla mysigt där nu, första gången jag var där sen de bytte ägare!
Sen hade jag sån himla tur! Skulle hämta min bil, hade lagt i pengar till kvart över ett.. klockan var strax två när jag satte nyckeln i låset på den. Då ser jag en lapplisa där, som frågar om bilen är min.. Jovärs det är ju de! Hon var så snäll att hon tog bort p bötern men jag fick allt lägga i pengar för en timme till i automaten. Tänk om jag hade vart där två minuter senare..

Och sen hände det roliga saker. oj oj.. eller inte så roligt egentligen.. Men jag handlade! jag tror killen i kassan försökte flörta med mig. Han tilloch med bjöd på balsamet för de inte fanns nån streckkod på. och duschtvål fick jag himla billigt, fans inte streckkod på den heller. De är fint. Inte varje dag. haha

Mycket händelserik dag.. verkligen. men veckan blir full. ska visst jobba borta i mjölby i helgen! Det var länge sen nu..
Men de ska bli kul!(...) En sexdagars jobbvecka.. Det är jag inte van vid, inte alls faktiskt. Jaja, bara köra lixom.

Nu ska kanske Ella göra nått vettigt. Sy kankse, duscha? Klippte ut och nålade ihop en klänning igår kväll. Jag vet inte, men jag kände, när jag satte mig i sängen och klockan var ca22.30, att varför i hela friden ska jag gå och sova nu? Jag är ledig imorgon! Jag var inte ens trött heller. så nu ska jag bara minnas hur man syr snyggt också.

jaja
adjö

Lördag!

Äntligen helg!




Oj, jag tänkte, nu var det länge sen jag skrev här, borde ha massa kul att berätta om. Men nu har det nog gått en kvart sen jag skrev "äntligen helg" och mer har det inte blivit.



Tänk tillbaks på sommarn istället. Grönt och varmt istället för vitt och kallt

Woho

Februari. Snön är snart bortsmält. Har idag träffat Linus, Anna, Tessan och Micke. Ätit god mat på vår gamla skola. Himla trevlligt. Synd att det blir så sällan bara.
Det har vart så himla vackert väder idag, så soligt. Var tvungen att gå ut och gå när jag kom hem förut! Känns som vår i luften! Såg igår några skilla knoppar på marken.

När jag sitter dä i min bil och kör på den isfria vägen, solen skiner och det bara är så härligt kan jag inte låta bli att tänka, varför har jag inte tagit ut och provkört motorcykeln? Sen kommer jag fram till mitt mål, kliver ur bilen och känner kylan slår emot mig. Då kommer jag på att det är inte varmt ute, bara i bilden där värmen är på för fullt. Blåser mig i ansiktet som en varm vårvind.

Hm. Jag borde följt min instinkt jag hade tidigare idag. Hade nog vart bättre.

RSS 2.0