weihu.

Nu längtar jag efter Februari, det är snart februari. På min namnsdag, kommer vi; Jag, Hanna, Micaela och My att fira en fin människas födelsedag i den stora fina staden London! Vad det ska bli skönt och åka dit! Sen, när vi vart där, då kommer det att bli vår väldigt snart. Vår. Så vackert. Bara snön kunde sluta falla.
Idag när jag körde hem från jobbet, skulle köra ner på gårn, så hade de plogat vägen och vid infarten hade det blivit så hög snövall att jag inte kunde köra ner där. Så inatt bor min bil på kyrkans parkering. Hoppas han mår bra där! Så han inte längtar hem alltför mycket. Stackarn. Bara jag imorgon bitti kommer ihåg att jag ställde den där. Spännande.

Nu ska jag duscha!

Adjö

Vår?

Har så ont i halsen. Känns inte bra, blir bara värre för varje morgon jag vaknar. Känns som jag kommer bli riktigt förkyld snart. Inte ok.
Något som däremot är ok, är att vi har planerat att åka till London, snart. Känns helt fantastiskt! vi ska väl boka flyget idag!

Imorgon är det dags för jobb igen, men de blir nog rätt lugnt. Om man jämför med innan jul...
Julen är snart slut, snön smälter och jag hoppas den gör det förgott nu, så det inte ska komma ännu mer snö nu, tycker det kan bli en tidig vår. Så kommer sommaren snabbare också! Tycker jag låter som en fin ide. Tror visserligen inte att det kommer bli så..

Frågan är om jag ska ut och se om de går att åka skidor idag? Spåren har ju snöat och blåst igen, igen.. Men det kan vara värt det ändå. Istället för att sitta här och ruttna bort.

RSS 2.0