Lördag.

Idag vaknade vi jättesent. Klockan var närmare tre, på eftermiddagen när vi gick upp. Egentligen skulle jag jobbat denna kväll, men har så fruktansvärt on att jag knappt kan röra mig. Det började redan igår på förmiddagen, men jag tog mig igenom de båda arbetspassen, men det var knappt. Hade så svårt att bära saker, ställa ner tallrikar och dryck på borden, sätta mig i bilen, resa mig därifrån, gasa.. Bara attt sitta i soffan och äta var för svårt. Lägga sig ner i sängen, resa sig ur sängen, vända på sig.. Så jag kände att det var nog bäst att stanna hemma från jobbet ikväll.

Tänkte lägga upp nån bild men hade visst inte lagt in de i datorn än. Så det får vänta. Eller varför gör jag det inte nu?




















Lite bilder från veckan som gått.

Nu ska jag försöka duscha.

Kort uppdatering av mitt liv.

Jag var tydligen dålig på det här med att uppdatera min blogg tyckte mamma. Så då är det väl bäst att skriva några rader! Men jag kommer inte att skriva mycket, för det har knappt hänt något. Förutom att jag skar mig på en konservburk idag, har fått ett nytt jobb, som jag började på i tisdags, så ska jag sluta på det jobb jag haft nu ett tag på fredag. Sen har jag bott alldeles ensam här i veckan som var, (måndag till torsadg) då Henrik är iväg och jobbar, vilket är jättetråkigt. Något som är roligt däremot är att jag köpt två nya objektiv till min kamera, så nu har jag tagit massor med nya bilder medan jag rensar och sorterar gamla. Det sistnämnda är inte lika spännande som det första. Men nödvändigt.

Nu kommer lite bilder.



Här är min julklapp till mormor och morfar!





Hittade persilja ute i landet, lagom till jul.







Något suddigt, men att hålla kameran stilla är inte lätt!



Lite snö kom det allt i år!





Stackar Acita, som bara får stå still..



Så här rena och fina var förgasarna till min mc.. Men nu har pappa vart så snäll och gjort rent dem, så de ser nya ut!

Här efter följer bilder med nya objektiv.



Blir lite suddigt, men lyset i vardagsrummet är rätt kasst.





Men det bli skarpa och bra bilder bara man kan hålla still. Hittade ett litet stativ i en låda, som jag köpte för många år sedan, för en tia.. Det gick att sätta systemkameran på, men tyvärr gick 'skruven' av efter ett tag. Billigt ski i plast, inget att ha!







Snart fullmåne.





Stjärnorna blir också suddiga, men att hålla kameran stilla i detta mörker är en utmaning. Trots det suddiga är jag faschinerad, över hur pass bra det blir om man jämför med min gamla skruttkamera, då syntes inte stjärnorna..





Skärkinds kyrka nattetid.













Denna bild får avsluta dagen, tog den i gårkväll, närmare nio på kvällen, kolsvart ute. Men med lite ljusjusteringar och en avstängd bil till stativ så gick det att få fram lite mer detaljer.

Nu är frågan vad jag ska hitta på härnäst. Alldeles ensam hemma. Fundera på att åka till ikanohuset och hitta en väska, men det är rätt skönt att bara sitta i soffan en kväll också. Ta ett varmt bad kanske. Äta något gott.


RSS 2.0