London

Hejdå Idre, hej hemma, hejdå hemma, hej London.
Åkte altså hem från Idre i tisdags, stannade hos Sara och Alex i Uppsala en natt, vi såg på film, åt mat och gick en sväng på stan. Trevligt stoppp på vägen. Åkte sedan vidare hemåt. Både regnar och snöar på vägen, men väl i norrköping skiner solen, likaså därhemma!

I torsdags träffade jag Hanna, sen åkte vi till stan och åt med Micaela. Massa god mat!

Känner att jag inte har mycket att skriva nu. Bara att jag och Hanna ska åka till London imorgon. Det ska bli en mycket spännande och trevlig resa!

Punkt slut

Adjö

Sol sol sol..

Lördag idag, fredag igår och i torsdags var min sista lediga dag för resten av denna säsong. Torsdagen var mulen, regnig och blä. Fredag Stor sol, lördag likaså.

Nu slutar jag äntligen efter den segaste dagen på länge. Det har inte hänt mycket alls. Så nu ska jag bara ta och ta tag i tvättandet. Har väl glömt hälften av tvätten hemma, men sånt får man väl leva med.

Jag skulle vilja ha internet på min data, så jag kan lägga upp bilder, men sån lyx har inte jag råd med....

Ska iaf sticka nu.

Adjö

Nanana

Hela världen är så underbar!
Lite skumt är det, det här med väder och vind. Samma dag som Sara Alex Hanna kom hit vart det sol, soligt alla dagar de var här, igår åkte de hem, idag var det mulet och det snöade! 9minus imorse, så kallt har det inte vart på mer än en månad! Konstigt.
Något mer som är konstigt är att det nu bara är mindre än två veckor kvar här uppe i Idre. Sen bär det av söder ut. Till de östgötska slättarna. Till den trygga vrån. Fast först London innan jag kan andas ut ordentligt.
På tal om det så måste vi kanske boka vandrarhem snart. Så vi har någon stans att bo. Lite småkallt kanske att sova ute redan i April.
Men det löser sig alltid.

Igår var det fest i villan. Hoppas de inte vart alltför stökigt nu när jag var så duktig och städade. Vad jag städade sen då! Oj oj oj.. Nu kan man gå på golvet utan att få bla matrester under fötterna. Man kan se golvet. Det luktar fräscht och man behöver inte andas damm. Behöver inte bo kvar så länge nu ju, på söndag flyttar vi upp till en stuga, 67bäddar eller nått sånt. Sista veckan kommer bli minnesvärd. Oerhört spännande må jag säga.

Nu måste jag gå och pudra näsan, och åka hem.

Adjö

Lördag, solen skiner och jag måste jobba!

Hanna Sara och Alex är nu här, igår kom de hit, medan jag jobbade och fick ta och spendera tiden bäst de ville. Slutade vid tio och hittade dem spelandes ölspelet i bilen!
Vi åkte hem och förfesta lite, sen utgång. Trevlig afton må jag säga.

Nu är de ute i solen och åker skidor, jag har precis slutat jobbet vilket är så himla skönt. Det har vart en så seg dag och mina ögon har svidit och runnit och gjort ont hela jävla dan. Det får mig at bli trött och seg. Ville verkligen inte jobba idag. Men nu är jag ledig i två hela dagar! Sen har jag en till ledig dag innan säsongen tar slut och jag kommer hem.

Men nu ska jag byta kläder, sätta mig ner och vänta på att de ska komma in från backen.
De hade iaf varmt och soligt idag.
Fusk

Adjö

RSS 2.0