Höstkänslor i luften

Det blåser och det regnar, löven börjar gulna där ute. Visst har det sin charm men jag gillar inte riktigt hur hösten kommer så snabbt. Visserligen är den inte här än, som tur är! Men sommaren går för fort och jag har inte hunnit ta del av den så mycket känns det som. Men fina stunder har det funnits ändå. Som helgen som var, så var vi till Tallinn. Morfar bjöd med oss och det var en oerhört trevlig tur! Mycket god mat och trevligt sällskap. Tallinn var finare än väntat faktiskt, och billig sprit...! Och så gjorde jag något jag aldrig trodde jag skulle våga göra, jag sjöng karaoke, TRE gånger! Hemskt läskigt, men vissa saker måste man bara göra här i livet!

Men nu måste jag nog ta och hjälpa mamma baka en kaka eller nått sånt spännande!

Bye bye adjö

Sorry..

Hann visst inte ens med att skriva anledningen till mitt abrupta avslut tidigare idag. Tanken var att mamma och jag skulle åka till linköping, för att handla mat, åka till biltema mm. Klockan är halv tio cirka och jag känner på mig att det är något med denna dag. Springer och kollar i min almenacka och mycket riktigt hade jag då en körlektion inbokad, 10.30. Det blidde lite ändringar i våra annars lugna planer idag. Sen kom jag på att jag har nästan vart ute och kört hela dagen. Först in till stan, i bil, sen på motorcykel för att sedan ta mig till linköping, sedan köra hem därifrån, hemma en kvart och åka till norsholm, hämta paket sen åka direkt till jobbet. Sen, efter jobbet var det bara och sätta sig i bilen igen. Har säker kört fjorton mil idag. Jobbat på det, glömt bort att dricka och så är det varmt. Är det konstigt att jag har ont i huvudet..

Men nu måste jag nog ta och sova, ska upp tidigt som tusan imorgon, och fiska! Hoppas på fina fisken på kroken! Men men vi får väl se.

Nu ska jag ta min onda hals och sova mig helfrisk!

Sommaren lider mot sitt slut..

Men lika glad för det är jag men gladast är nog räven! Tjohum vår sång är dum............bla bla bla..!

Jag är iallafall lite glad, för igår, då var vi ute och provkörde Anglian. Tvättade den. Tror nog vi ska beställa besiktningstid snart. Är det inte underbart!? Vissa saker går framåt.

Nu jävlar fick jag bråttom......

Sjukt snabbt

är vad tiden går, vet inte hur många gånger jag klagat på tiden i denna blogg, men att den går ju fort, så är det.
Nu är det mindre än två veckor kvar tills jobbet på Göta salonger är slut. Så vill du ha världens bästa plankstek och spela minigolf på snea banor är det god tid att kika förbi snart!

Jag gillar inte det här med regn, jag vill ha mer sol när jag är ledig, och hinna med lite mer. (nu klagar jag igen....men..) Tiden bara rinner iväg. Nu är det mörkt när man åker hem från jobbet, det är inte kul alls. Visst, nu kanske klockan är tio på kvällen när jag åker hem därifrån men ändå, det borde vara ljust. Så man inte känner sig lika trött då. Och så är det inte ljust lika tidigt, så jag vaknar inte lika tidigt och hinner därför inte med vissa saker.

Ont i nacken har jag också, kan inte vända huvudet åt höger. I handleden gör det ont också, måste ringa till vårdcentralen imorgon och höra om de fått svar. Blånagel har jag också, den ena försvann och en ny kom. Attans. Trött är jag också. Nu ska jag inte klaga mer. Eller jo, den 21 ska The ark spela i linköping, troligtvis gratis och jag hinner förmodligen inte dit!! Jag och min otur. Ska upp tidigt imorgon också, segt. Jobba lunch. Kommer säker bli 2000 lunch eller nått. Bara för att jag jobbar.

Men nu ska vi se positivt på saker och ting, det enda jag gjort hitills är att klaga. Man ska vända på saker så det blir possitivt.
*Hade inte tiden gått fort hade jag inte suttit här idag. Eller nått...
*Hade det inte regnat ahde brunnen torkat ut, gräset vart gult och fult. Hade det regnat när jag jobbat istället för när jag är ledig så hade jag inte behövt jobba, och heller inte fått nån lön.
*Hade jag inte haft ont i nacken hade nog inte pappa maserat mig(dock bara lite grann....) alldeles nyss.
*Hade jag inte haft ont i handleden hade jag aldrig lärt mig öppna konservburk med vänster, eller skära, hacka mm.
*om jag vart pigg nu hade jag inte kunnat sova och det behöver jag ju göra
Men det här med The Ark kan jag itne se något possitivt med. Vasst, nu jobbar jag istället, och tjänar pengar. Men ändå..

Ett försök till att vara possitiv! Haha

Nu ska jag släppa in den vita dörrhoppande katten och gå och sova!

God natt och adjö!

RSS 2.0