Jisses.

Vad ska man säga. En helt underbar helg har just avslutats. Eller snart då. Men det är för bra för at vara sant!
Var på konsert med The Ark i lördags. Bara det är ju alldeles för mycket. Sen att Martin och Sylvester skulle va dj på värmekyrkan efter konserten var ju bara ännu bättre. Så där var vi och småprata lite med dom, önskade några låtar. Sen kom Jepson och Lasse dit också. Bara att vara så nära dom, pratade med dom! Det kändes så overkligt på nått sätt. Sen, sen hände det som man inte ens i sin vildaste fantasi kunde tänka sig. Vi tänkte att de är nog dags att dra sig nu, hämtade jackan. Såg Jepson stå där, alldeles ensam, så vi gick fram och sa hej då, eller ja först frågade vi väl om de hade tänkt göra något nu, typ efterfest eller så. Så frågade han om vi hade nån, såklart vi har det sa vi då. Han verkade vilja hänga på då, men efter ett tag så, nae, det är nog bäst jag åker hem istället.
suck, det hade ju vart nått, efterfest med Jepson! Menmen, vi gick ut, där stod Sylvester och Martin. Började prata med dom, Martin gick hem. Sylle, han var ju verkligen sugen på efterfest! Han skulle bara in och dansa de sista minuterna. Ja men då väntar vi här då. Sen kommer Lasse och Sylle och Jepson ut, och på något konstig vis får vi med dom hem till Hanna! visst det fäljde med några andra arkfan också. Men de gjorde inget, bara en sån sak, att Halva TheARk var hemma hos Hanna, vi har suttit och druckit med halva TheArk!! Helt sinnessjukt. förstår fortfarande inte . Nån gång frammåt halv sju tror jag hon var, när vi blev ensamma kvar, Hanna Micaela och jag. Strömgren hade dragit sig tillbaka lite tidigare. Där hamnade vi i nått sorts chocktillstånd. Hur vi hade hållt oss så normala under hela tiden de var där förstår jag inte. Ja, en bättre helg får man ju leta läääääänge efter.

Dock var min kamera redan full sen konserten, så den hade jag ite med mig till denna galna efterfest. såklart....... aaaarrh. lite arg blir man på en sån sak. Hur ofta är man på fest med the ark, och hur många av de gångerna har man inte med sig kameran? suuuck. Men men, några få bilder blev det, får tacka Strömgren för de!

Men bilder från konserten kommer snart upp här! så fort jag kan.

På onsdag på onsdag!

För jag ska träffa Hanna imorgon! Allt för länge sen sist. Fyra dagar sen?! uj ju. då är det på tiden!

I onsdags som var, så åkte jag Micaela och Hanna iväg till uppsala! Där köpte jag mig äntligen en systemkamera! För att vi sen på kvällen, tillsammans med Sara Alex och några kompisar till dem, var på konsert med .....................................wait for it............................................ The ARK!!!!! Oj så fantastiskt det var, helt magnifikt. Så underbart. Feint helt enkelt! Bästa någonsin.



























Ett litet smakprov på den vackra kvällen! Som slutade med att träffa Jens, prata med han och få autografer. Så bra så bra.

Men nu måste jag allt ta och duscha, för imorgon ska jag jobba. Igen. Precis som alla andra dar. Nästan alla andra. Vissa andra. Gjorde korv idag. 10kg. Lamm. Gott.

Adjö!

!!

Nu har det gått och blivit mars. En månad jag längtat efter. För nu på onsdag ska vi, jag Hanna och Micaela åka upp till Alex och Sara. Sova där några nätter. Och gå på konsert. Med The Ark! Sen, senare denna månad, samma dag som Sara fyller år så spelar the Ark i norrköping! Oj oj oj.

Nu är jag en trött människa. Ovanligt.. Har jobbat massvis nu. Mer blir det. Förutom denna vecka då, blir flera dagar ledigt ju! Så sköööönt!
Längtar verkligen efter en riktig sovmorgon. Vet inte när jag hade det senast.

snart är det sommar. sommar. vill ha det nu. Kan gå ut barfota! Hade visserligen barfota premiär häromdagen. Fast det är ju inte så himla skönt nu, kallt grus under fötterna. Med lite snö brevid. Nee inte helk ok faktiskt.

Deliver us from free will.

Adjö

RSS 2.0