Vintermys!

Julen har passerat. Jag är mätt, övermätt. Har fortfarande inte förstått att det vart jul redan. Men men, då är det snart ett nytt år, med nya möjligheter, nya framtidsplaner. Ny vår och härlig värme. Längtar som fan dit. Var och tittade på motorcykel idag. Visserligen var det kallt och snö men det känns ändå som det är grönt ute snart. Dags att ge sig ut på vägarna. Härligt.
Sen vet jag inte längre vad som ska hända. Men varför grubbla på de nu för? Än så länge är det vitt ute! Snö upp till knäna typ. Och ut gick jag i morse, med högklackade stövlar men snön räckte ändå över kanten på stövlarna. Det blev kallt om mina bara ben, men de var det värt! Det var så fint därute! Men såklart är det nån som är framme med kameran och smygfotar mig genom fönstret..



Igårkväll, tänkte vi glo på film här hemma, men efter kanske högst en kvart sov jag, som en gris.  Missade hela filmen. Jag ville ju se den. Kanske var tur att jag itne åkte till Hanna som vi hade tänkt. Hade säkert somnat hos henne då.. Jaja trött är jag visst. Undrar varför..

Men men nu ska jag ta mig en tur till kylen. Finns så mycket gott o äta!

Helt fantastiskt!

Jag vet inte varför men jag är ändå glad mitt i all stress och snö. Ett sorts lugn inföll hos mig. Lite som när man inser att, att det är bra som det är. Det blir inte bättre för att man klagar över allt, det blir bara värre då. Snart är det den 22! Vad jag längtat! Bästa dagen på hela året tror jag nog. Då vet man att våren äntligen är på väg.

Men min hand är nästan inte svullen längre, flera dagar ska man vara lidande från en äcklig liten mygga.. Usch

snart jul.

Jag har inte riktigr fattat det än, men det är jul om ca6dagar. om jag räknat rätt.

Igår, fredag, vaknade jag av att en mygga tänkte bita mig i kinden, jag vifta bort den och gömde mig under täcket. Men hon gav sig inte, och luften tar snabbt slut där under så jag sticker ut min hand så hon kan ta mitt blod och sen flyga iväg. Jag somnar om och nästa gång jag vaknar är hela handen uppsvullnad och gör ont. Känns bruten. *Misshandlad av en mygga. Fortfarande är min hand svullen, värre idag än igår. Helt sjukt. En lite mygga kan förstöra flera dagar av mitt liv.

Ska snart iväg till jobbet. Hoppas på en lite mer fartfylld kväll/natt idag än de senaste tiden. Dock är ju dagarna fruktansvärt hektiska, ska bli skönt med lite ledigt till jul. Tisdag, den stora dagen vi alla längtar efter. Eller jag iallafall. Då är jag ledig, ska bygga slott och så kommer syster hem!



måste nog börja röra mig, så jag inte kör i diket på vägen, skulle inte vara så kul.

ligga där och sprattla som en annan halvdö sill.

äntligen helg!

Om man nu kan kalla en ledig måndag för helg. Kallat vad man vill, ledig är jag! Och det ska firas! Eller sörjas, hur man nu vill se det. Ska till Hanna sen, Micaela ska med dit. Så ska vi titta på gamla minnen! Gråta en skvätt och äta ostbågar. Bättre kan de väl knappast bli!? 

Och allt detta för att The Ark bestämt att de ska lägga ner. 

 


Det är tur att det är så fint ute när det är snö och kallt, annars hade det inte vart värt det, mörkret, kylan, tio meter snö och pulsa i, skrapa rutor i tid och otid.. Som sagt, tur att det är fint, lite magiskt faktiskt. 

Vad händer...? Musiken dog. Nu kom den tillbaks. Fint.

Snart är det ju jul! Snart är det också den 22e. Det datumet har jag väntat länge på! Då vänder det äntligen! Ska bli så skönt! Då vet man att sommaren snart är här!! Men visst, först ska det bli mer snö och mer vinter.. Suck. kan man inte bara fly nånstans. Värme, pengar. Skulle va rätt skönt.

Men sitta här och drömma hjälper inte, det är väl bara och kämpa vidare. Så kanske det blir så nån gång.

Nu ska jag göra nått vettigt!! Kolla efter en motorcykel kanske..?

Adjööö

December = Julemånad

Det är snö ute, för den som inte märkt det. Kallt är det också. Jag känner att vintern kom snabbt i år. Har ännu inte riktigt förstått vad som hände med sommaren. Den baa försvann som en vindpust. Skumt. En annan sak som är skum, de är hur man gör saker och ting utan att veta om det. Jag skulle släppa ut hästarna förut från stallet, när de gått ut stänger jag dörren bakom dem och ska gå in, kommer på att jag måste ju stänga grinden också, öppnar dörren igen och där sitter grinden på plats, stängd och klar. När hann jag med att stänga den? Stod hur långe som helst och försökte komma på när jag gjorde det, men är fortfarande helt förbryllad.



Idag har Ella vart en duktig dam, fast egentligen inte så jätteduktig. Men men jag har iallafall åkt skidor! Men det är så himla jobbigt, för för varje gång jag ger mig ut så har de föregående spåren hunnit blåsa och snöa igen. Sjukt jobbigt. Sen har jag kollat på film också, sånt man inte borde göra mitt på dagen, men hur kan man undvika när det är Monty Python, The Holy Grail!?!? Life of brian går nu också, men den hinner jag inte se.. Måste ju iväg till jobbet sen, duscha också. Spännande saker!

Mamma och Pappa har åkt till Uppsala idag, hälsar på Sara och Alex. Hoppas de har de trevligt, en annan kan ju inte förlja med då de bara är massa jobb hela tiden. De förstår jag inte heller, nyss stod jag där utan jobb, bara sökte och sökte, och nu har jag fullt upp! Hinner inte med sånt man vill riktigt.

Något jag dock hunnit med är detta!!


Nu sitter jag ju inte här och säger att jag är superduktig på oljemålning men att lite nöjd får man väl vara för sin absolut första tavla! Det jobbiga är bara att det tar sån tid fört att torka..

Nu närmar sig julen med stormsteg. 4e december idag. Det enda julpynt jag hunnit med är en chokladkalender, kan man kanske inte kalla för pynt men men. På måndag kanske jag kan fixa sånt! För då är jag ledig! Ska bli så skönt så. Snart ska jag bli en glasögonorm på heltid. Så fort som möjligt. Mina ögon är så trötta på linser nu. Så de är bara att anpassa sig. Gilla läget.  Så är det. Nu ska jag nog ta och duscha så jag inte blir försenad till jobbet!!

Adjö

RSS 2.0