Första advent

Sitter och tittar på skit tv. Är proppmätt, det blåser storm ute och jag är sugen på glass. Har tänkt göra pepparkaksdeg snart nån dag, nu är ju första ljuset tänt i ljusstaken. Synd bara att vädret inte är så adventigt av sig. Dags att inhandla julklappar snart, fast först fyller Henrik år, vet inte alls vad jag ska hitta på till honom. Så himla scårt! Några dagar kvar på mig. Men nu ska jag hitta nått mer spännande art göra.

Helg!

Idag är jag helt slut i mina fötter, bränt mig har jag jgort också. Stressig dag på jobbet. Men vad gör väl det, nu är det fredag! Ska sova länge imorgon! Sen kanske det är dags att byta till vinterdäck, det är ju faktiskt snart december. Väldig varmt och skönt för att vara snart december, fast det blåser mycket just nu.

















Det är lättare att tala i bilder än i ord när man är trött. Så här ser min kväll ut just nu.



I wanna live, I wanna give

Inte bra att gå förbi choklad när man är i en affär!! Sitter här med kinapuffar och en tomte. åt  en kaka nyss också. Men snart blir det väl mat, om ett par timmar.

Vi har köpt adventsljusstakar idag, därav all choklad också. Men det är väl för tidigt at tända dem idag va? Även om det skulle bli lite finare och ljusare. Kan göra det imorgon kanske.






Här kommer lite bilder från vackra Norrköping!













Nu ska jag äta mig tjock. Adjö


.,.,

Ännu en seg dag. Bara somnade så fort jag kom hem från jobbet. Det är så tråkigt. Nu har jag köpt ett busskort! Ska åka kollektivt ett tag. Hur ska det gå.. Tycker ju inte om det.

Maaat.

Ännu en söndagcsnart förbi. Håller på att laga mat men är inte ett dugg sugen. Inte ens när det är oxfile som väntar. Är bara törstig, vill ha saft. Galet sugen på saft. Päronsaft, iskall sådan. Men jag får nog nöja mig med vatten.

..

Idag är det fredag och jag är så himskans trött. Har redan sovit ett tag och skulle kunna somn igen. Vilken sekund son helst. Sitter och kollar på Crocodile Dundee. För det finns verkligen ingenting att titta på.

Onsdag..

Idag har det gått bra för mig! Har nu jobb fram till jul iallafall! Känns så superskönt som det bara kan kännas! Sen efter jobbet, då gjorde jag något jag aldrig gjort förut (eller någon gång i mitt liv faktiskt, för himla många år sedan...) Jag gick till en frisör! Klippte håret och färgade det! Oh så nöjd jag blev, finfint!




Före



Efter

Besviken.

Fick ett mejl idag, om att jag inte  fick det där jobbet jag var på intervjuv på. Besviken. Vad ska jag då göra? Jag är inte glad alls.

Segt












Snart är det dags att åka till skärkind och äta middag! Ska bli gott.
Har inte gjort nått vettigt alls idag, vaknade bakfull med kläderna på, hade inte borstat tänderna, låg ensam i den stora sängen då Henrik hade somnat på soffan. Så jag tog av mig kläderna och borstade mina tänder, gick och lade mig och sov igen. Sov till ett. Då gick vi upp. Fick besök av Henriks föräldrar, sen åt vi mat och så gick jag och la mig igen, sov till fem.
Tror inte jag är helt frisk, känns inte som det. Ont i armen har jag också, brände mig på ett bleck häromdagen. Det är inte skönt och det ser inte vackert ut.

Imorgon är det söndag, sen är det måndag och dags att jobba igen. Blir trött av att tänka på det!


ny design..

Fortfarande under uppbygnad, men blir det för jobbigt att läsa när rosorna är under texten?

Äntligen helg!

Har jobbat hela veckan lång! Gått upp tidigt som tusan. Jobbat som tusan med! Nu är det lite ledigt igen, ovanligt.

Har haft svårt att fokusera blicken på saker, allt bara blir dubbelt eller flyter ihop. Förstår inte varför. Men varför ska man se något för? Det verkar ju vara onödigt. Jag klarar mig ändå!

Jag har tappat min Bart Simpson som satt på min nyckelring!! Vet inte när, men börjar sakna honom lite.

Onsdag.

Åh ett sånt hemsk berg med disk och skräp det var på diskbänken. Och massor med "nytvättad tvätt ligger överallt, orkade verkligen inte lägga in den igår kväll/natt. Fick iallafall tvätta, har missat tvättiden så många gånger. Lyckas jämt med det. Nu är det gjort. Disken med. Intervjuvn på the horse & hound med. Jobbat har jag hunnit med också. Promenerat genom norrköping fram och tillbaks, sen genom linköping. Borde bli fler sådana här produktiva dagar. Men trött blir man. Lite hungrig också! Inte ofta det händer.

Jag är lite nervös, för på fredag ska jag jobba, för samma ställe som hela denna vecka men jag ska vara på en annan plats. Själv. Var där idag för att se hur det gick till, men det var så stort detta ställe, tänk om jag går vilse? Jag visste inte ens att det fanns en så stor fabrik där i norrköping. Bara kände till namnet för att vi lagat mat åt dom. Jag vet inte vad dom gör för något där. Bara att det finns sängar att sova i.

Härom dagen åkte jag förbi min gamla mellanstadieskola. Greby. Dom har målat om den till grå. Förut var den rosa. Det var mycket trevligare med en rosa skola än en grå. Jättetråkigt med grått.

Nu är jag seg och trött. Kanske somna framför tvn ett tag?

Tadaa

Igår åkte jag till Söderköping, till jofotex och köpte lite tyger! Sen sydde jag, med en jättekelig Panter vid min sida. Jag hann med att sy ett plagg, som blev såhär:





Nu är jag trött, hade tänkt dammsuga innan Sara kommer på besök, hade visst bokat tvätttid till elva men har ingen nyckel till tvättstugan. Kanske ska boka ny tid och dammsuga istället.

onsdagskväll.

Idag gick jag upp strax efter 7, det gick bara inte att somna om efter Henrik gick. Tänkte att jag kan ju åka och köpa jord och krukor så kan jag plantera om lite blommor. Men dom öppnar ju inte förrän tio. Så dumt. Bara att vänta. Kunde lika gärna sovit nån timma till.
Men tillsist vart hon tio och jag åkt iväg. Hittade vad jag ville ha, plus lite till. Fanns en jättehäftig blå blomma, som jag så gärna ville ha, men den kostade 300 och de kändes lite väl..

Sen har jag bakat baugetter, handlat. Altså två vändor till tornby. Sen när jag var hemma andra gången, kom en påminnelse att jag ska hämta ut bilder jag lämnat in för framkallning. Men jag får väl ta dom imorgon. Fast imorgon ska jag till skärblacka, besök hos vårdcentralen. Sen kanske förbi Skärkind ett tag, det var några dagar sen nu. Kanske ska ta bort förgasarna på mcn, känns som jag inte hinner med det nån gång. Skulle vara skönt om den var körbar till våren. Sen borde jag fortsätta måla på tavlan, annars lär den aldrig bli klar! Mycket som borde göras. Borde ha dammsugit idag. Behövs verkligen. Får ta det imorgon.. som allt annat. Så dumt att skuta upp saker.

Seg dag.

Idag var en sån där dag jag undrar varför jag ens gick ur sängen. En grå dag, altså vill jag inte gå ut. Vad hade jag ens ute att göra? Finns inget vettigt på tv, altså behöver jag inte ens sätta på den. Datorn får det bli. Det händer inte mycket här heller. Har åtminstonde Photoshop nu sen nån dag tillbaks, vilket jag får tacka bästa Henrik för! Så då får jag för mig att det är dags att ändra utseendet här på bloggen. Dock orkade jag inte vara så noggrann med bilden, men jag kände att det var allt dags att byta nu ändå. Har vart så grönt alldeles för länge. Så nu är det rosa!

Igår träffade jag Hanna, vilket var alldeles för länge sen, sist var på The Arks sista konsert. Vilket var den 16 september. Dagen innan Henrik och jag åkte till turkiet. Turkiet gjorde att jag inte hann sörja the Ark ordentligt. Har änu inte förstått riktigt att det är slut. Att dom bara finns som ett minne. Det är för mig oförståeligt. Kommer snart bilder från Turkiet, den dag jag orkar. Ska bli snart jag lovar!

Suttit här i flera timmar och läst min egen blogg. Hur ofta händer det? Inte ofta. Rätt spännande faktiskt. Läsa om vad man gjorde och tänkte för två år sen. Som att jag för ca två år sedan fyllde jämt, eller nått.. Fyllde 7000 dagar. Varpå jag då räknade ut att jag idag fyller 7705 dagar. Inte lika jämt tal. Sen att jag höll på himla mycket med Anglian, och var mycket i garaget.

I förrgår, skulle jag flytta lite grann på min bil, då den stod aningen utanför parkeringsplatserna, för den platsen som är lite för långt ut egentligen var upptagen så jag fick ställa mig yttligare lite längre ut. Altså kände jag att jag behövde flytta den till en riktigt plats innan nån såg det. Startade bilen, backade och körde in i en ruta bakom mig. Stängde av bilen och gick därifrån. Igår skulle jag flytta på den igen då man inte får stå hur länge som helst på den platsen. Skulle starta bilen och den ville inte. Inte första gången det händer, när man nån dag innan bara startat och stängt av den. Då vill den inte. Även att det inte var kallt ute denna gång. Trodde jag skulle få ge upp, men som tur är har den ett bra batteri så tillslut efter mycket nötande så hoppade han igång. Gillar inte bilar som inte gör som jag vill.

Har suttit och lyssnat på Johnny Cash hela dagen. Han är så bra. Får allt tacka pappa som fick mig börja lyssna på honom. Kommer ihåg när jag var mycket mindre, minns inte när det var, men då vågade jag inte erkänna att jag tyckte han var bra, visste inte riktigt vad nån låt hette eller så, och så var det en låt jag tyckte var så himla bra och försökte hitta den på nån av de Lp skivor pappa har med Johnny. Men jag hittade den inte, kom väl inte ihåg hur den började antar jag. För visst finns den med på nästan varje skiva. Den låt som jag först fastnade för var Folsom prison blues. Är väl fortfarande en av favoriterna. Även om det inte går att lista låtarna ett till tio för de är så himla bra alla. Spelningen på San Quentin är en av mina favoritskivor. Vet inte hur många gånger jag lyssnat på den, och skrattar när han drar skämt, fäller nästan en liten tår ibland. Det är en väldigt bra publik, bra konsert att lyssna på. Hade inte haft nått emot att se honom nån gång, men det är försent.


RSS 2.0