två och en halv vecka kvar!?!?!?

Nu går det faktiskt sjukt fort här.. Om två dagar kommer Sara Alex och Hanna upp hit! Kommer bli så sjukt kul. Utgång om ni orkar med, på söndag är jag ledig och vi ska åka skidor hela dagen! På måndag ska det bli fest i huset och sen vet jag inte mycket mer vad som händer, lördag får ni roa er själva! Åka skidor förmodligen! :D
Åh ad de ska bli skönt att komma hem snart.. Men så trist at lämna detta, kommer saknat som fan.

Men men de är bara att ta o trivas i det som kommer lixom!

Men nu ska vi se på Sherlock Holmes..

Adjö!

Lalalaa

Det är underligt hur snabbt tiden passerar våra liv. Att det nu bara är fyra veckor kvar tills jag åker härifrån känns väldigt underligt, både jobbigt och skönt. Men mycket ska hända innan den dagen kommer. Sara Alex och Hanna kommer ju upp hit snart! Ska bli så sjukt kul, synd bara att det blir endel jobb just då, men de har ju iaf varandra att åka med och så. Inte fanns det nån stuga ledig, så det är bara att tränga ihop oss hemma i villan.. Weeei!! Åh hoppas bara det blir mycket snöande nu innan ni kommer upp så de inte är så äckligt isigt i backen som sist jag var ute och åkte.. De blir inget kul då.

På lördag ska jag jobba på Dantes, ska servera! Kul med lite omväxling, blir lixom lite tjatigt och stå och öppna sjuhundra konserver om dan, skära femhundra kilo tomater och skiva trettiotusen gurkor...... (Aldrig att jag skulle överdriva eller så.....! ) Ne men de blir faktiskt kul med nått annat, även bara för en dag!

Ska nog ta och åka till Trysil på mpndag, skulle blivit i måndags egentligen men de fick vänta, dåligt väder bla.

Men nu ska jag nog ta mig ner till byn och göra absolut ingenting! Har ätit gott och jobbat hela dan så då förtjänar man att inte göra något alls.

Hoppas alla har en underbart härligt bra dag.

Adjö

Allt går emot mig!

Och så läser jag på Micaelas blogg att Ark släpper sitt album den 26april.  Varför? VARFÖR? VARFÖR? Just när man åkt till London, bara två dagar tidigare och jag hade vart nöjd..... ÅÅÅÅÅååhhhhhh blää

Nu blev mitt humör ännu sämre. Fan vad sur jag vart idag! Ingen bra dag alls!!!
Kommer till jobbet, öppnar kylen, för det första är det asdåligt preppat och för det andra stinker det ruttet. Kylen har av någon anledning vart avstängd inatt och hälften i kylen få kastas. Med andra ord finns knappt några sallader kvar. Blir en mycket stressig dag, och jag blir bara sur..





Så nu ska jag åka pulka för att bli glad!

Blaaa

Det gick inget bra för mig att svara på Hannas brev, skulle svarat igårkväll, men blev avbruten och kollade på tv halva natten istället. Så tänkte jag nu i förmiddags att "Ja nu har jag tid" men icke, glömmer tiden lite grann och hinner ändå inte skriva klart. Så nu är ju det feldatumerat ju! Blääää!

Men att jag längtar ju till London, måste dock spara min lön nu om jag ska ha några pengar att leva på.. Det går inte mycket plus, men att jag åkte ju faktiskt upp hit som en snorfattig groda. Och ändå lever jag fortfarande! Glad är jag också! Så längtar jag till i höst då Skottland väntar oss, det ska bli så himla skönt och komma bort en sväng. Eller vadfan jag har ju kommit bort nu i vinter, men nu känner jag mig så hemma här så Skottland är mer bort än detta.
Men det är så sjukt vad tiden går fort! Jag förstår faktiskt inte. Jag minns hur jag var så nervös för att åka upp hit, nu är jag hemma igen om typ 6veckor. Det går så fort! Det har vart en så bra vinter. Synd att de ska ta slut, vissa saker, men bara vissa bra saker borde kunna vara förevigt. Men det är fint att nya fina saker kommer också.

Men nu glömde jag bort tiden igen, börjar ju jobba om fem minuter!!!! 

Bilkörning..

Att köra bil är fint, men inte när det händer saker. Som det gjorde igår. Jag var på väg hem från jobbet, och jag tyckte det luktade lite bränt, så jag skulle skruva ner fläkten lite, tittade ner i två sekunder och då hamnar hjulet lite för långt ut mot vägkanten, greppar tag om hjulen så jag tappar kontollen och kan inte styra.. Bilen kör rätt ner i diket och där blir den fast. Det är så sjukt djup snö så bilen står på snön med underredet, hjulen har inget grepp..
Näradöden upplevelse kan man ju säga. Jag vart rädd då!
Inte kul alls.
Nu ska jag tvätta min vita jacka, som inte längre är vit. Men då måste jag köpa lite tvättmedel, för jag orkar inte åka ner och hämta de jag har..

Adjö

Vet inte!!

Jag vet att jag inte är så aktiv  med att skriva här, men jag försöker så gott jag kan. Som nu passar jag på när jobbet tog slut, lånar datorn där ett tag.. Skulle jobbat till fyra idag egentligen men ack så blev det icke.

Dagen som igår gav ett minne kvar, inget bra minne. Såg på skräckfilm. Vilket inte brukar störa hjärnan, eller hjärtat så dant som denna gjorde. Hjärtat flöpg upp i halsen ett flertal gångeer under filmen och stannade kvar där ett bra tag efter filmens slut. Jag vet itne vad det var som gjorde den så läskig, men vi borde inte satt på den. The exorsicm of Emily Rose. huuuuu.

Jag som hade tänkt att åka lite längd efter jobbet idag, men det blir aldrig va när jag väl bestämt mig, för det känns alldeles för sent nu. Imorgon, om jag inte blir kvar då med.

Nu har jag inget mer att skriva tror jag inte, ett Grattis till min kära mor bara, dock har jag redan sagt det till dig men grattis igen. =) Kan tyvärr inte baka tårta till någon av eras födelsedagar iår, det blir ju tre tårtbak mindre på detta år! Hur ska jag klara mig!?

Ne nu borde jag nog ta och dra mig neråt byn och sova lite, börjar ju åtta imorgon igen.

Adjö

RSS 2.0