Anglian!



Hämtade den gamle dammiga forden, juli 09 och påbörjade renovering av den.


Föst : Råttbo mm...

Sedan : Rosthål från råttpiss

Tillsist : Lagat och svetsat och fint!

Såhär såg det då ut från början. Råtskit på golvet.. på den där hyllan och lite överallt..


Det fans ingen bra bild på hur det vart efteråt, detta var den bästa. Det är skillnad, jag lovar!



Syns det nån skillnad?

Puts av lacken!


Ute och provkör!





Från den 28 aug. Bara några dagar innan besiktning!


Kom ut med blanka papper och lämnade glada gubbar därinne! de gillade bilen!








De fyra sista bilderna är från gårdagen.

Thats it, thats all. Orkar inte mer. Saken är den att det syns inte på utsida, bara lite, men de är insidan som räknas. Det är där allt finns, som inte syns!! Men viss är han fin!


Mr presley

Är han inte underbar Elvis!?  Finns nog ingen som faktiskt kan slå han i att sjunga.

Åååh jag såg Martin Timell idag! På macken! Hahahh

Hade körlektion i fm, väckte sen Hanna och spenderade några timmar där, bla diskade efter i måndags. Sen Åkte vi till 50%rea på outlet i sörping, hittade skor och en t-shirt! Rött hela bunten! Vackert! Sen började hon jobba och jag åkte hem. Skulle låsta upp och upptäcker då att jag har ingen nyckel!! Attans. Vad gör man då när det är mer än två timmar tills mamma och pappa och Herr Nyckel kommer hem? Jo man åker och tankar bilen, ser Martin Timell och äter en 88an. Åker hem och det är fortfarande sjukt lång tid kvar innan Herr Nyckel kommer hem. Så jag sätter mig i nästa bil, Anglian och tar en tur, "gistad runt". När jag sen är strax utan för huset springer pappa över vägen! "Yes de är hemma" tänker jag, men ack o ve, pappa hoppar in i bilen och vi åker till macken för att tanka den. Hmm. Inge Timell denna gång!

Martin Timell gillar att köra bil – och han gillar sin Audi Quattro.

Jaja spännande är vad det är.


På onsdag blir det middag i Katrineholm! Också mkt spännande. Bara sådär. Med My Danne och Erik.

Men men ska hinna me o jobba däremellan. I mjölby!

I måndags fyllde jag år! 20! Det är inte varje dag. Därför firades den med fina vänner och många goda drinkar! (Därav allt glasdiskande hos Hanna idag...) Såklar blev det ju drycker över och så blev det några drinkar igår här hemma, och så stod flaskorna kvar från igår framme på diskbänken och därför blev det även idag något gott att dricka till maten! Mumms.

Men nu orkar jag inte skriva mer, kan ändå inte formulera meningarna på ett bra sätt längre!!
Sååå Adjöss!

Dag efter dag

Idag städade jag på mitt rum. Dammsög. Städade lite i garderoben, fick ihop en svartsopsäck. Sen har nästan resten av dagen gått till att rensa svamp. Inte ens hälften av svampen är rensad än. Men mitt i allt rensande får jag ett lite oväntat telefonsamtal. Ett 011 nummer ifrån närzon. Känner dock inte igen det. Det visade sig vara så att jag skickat mitt Cv till BrittaLennarts i norsholm och nu har jag en intervjuv där. På onsdag. Det känns kul det. Dock fick jag ett jobb i förra veckan, men att det ligger i mjölby. Norsholm är mer än 5mil närmare resväg. Enkel resa. Men men inget är bestämt än, att jag ska byta jobb eller så. Får se var framtiden vill ha mig. Men de är kul att det går så bra just nu.


Söndag!

I natt när jag åkte hem från jobbet föll en stjärna. De är så sällan jag hinner med o se stjärnfall! Det är fint äre. Sen när jag kom hem, kollade jag upp på himlen och såg en så stark stjärna, inte polstjärnan för den var åt fel håll. Men den lös så starkt!

Vad jag är trött.
Trött på allt valprat, inte blir man av med det än på ett tag heller, trots att valet är över. Hoppas bara rätt parti vinner. Eller rätt och rätt, vet inte om det finns nått rätt och fel. Finns bara bra och mindre bra.

Kanske ska ta och steka lite svamp till en svampmacka, det är ju så gott! Fast att jag är så mätt.. Låter väl som en bra idé!



Så blir det.

Adjö!

Helg.

Nu har hekgen sprungit oss förbi och en ny vecka med nya tag finns framför oss. Spännande, oerhört spännande. Faktiskt lite spännande, för på tisdag ska jag och Hanna ses, onsdag blir det fika med Linus, kanske blir en fika med Isak också, körlektion på torsdag, jobba på fredag! Såå ska jag klippa gräs imorogn. Ibland infinner sig de händelserika dagarna i samma vecka!
Men vad jag hoppas på detta jobb nu, gillar verkligen inte att vara arbetslös, arbetssökande, mellan två jobb... Kanske ett litet tag, då är det okej, om man vet att man har ett jobb inom en snar framtid.

Idag städade jag åt den lille stackars kaninen, hon borde ha en vän. Eller nått, hon är så ensam. Sen var vi ute och körde lite mc, roxen runt. Det regnade. Inte så skönt, men det var ju rätt varmt iaf.

Men nmågot jag tycker är så dåligt är när man är på en intervjuv, och de sägar att "vi hör av oss, vare sig du blir aktuell eller inte" men aldrig hör av sig, det är så himla dålig stil! Skulle jag vara sån som intervjuvar folk skulle jag höra av mig till dem. Kan ju skicka ett mejl om de nu är för fega för att ringa! DÅLIGT!



Den bjuder jag på! Vill bara att det ska vara sommar igen, en sån där sommar man hinner njuta av, inte jobba alla de varma dagarna, och vara ledig de regninga.
Sommar, sommar sommar!! Mmmm fint.

Längtar till nästa sommar!

Ska nog avsluta lite fint, med ord från the Smoke "there's nothing to hide, so I try to hide it"
Lite så är det ju, har man inget att dölja vill man kanske få andra att tro att man har det, så inte folk runt om en vet allt om en. Eller nått. Fri tolkning.

Adjö!


Illa..

Jag insåg just hur tråkigt det är utan bilder i bloggen. Så bara för att!




Så, Nu ska jag äta!

Händelserik vecka! (lite iaf.. för en arbetslös..)

Måndags var det riskutbildningen, + att det ringde en kille om ett jobb.
Tisdags hände nog inte så mycket, satt och pluggade teori mest. Kanske sökte nått jobb.
Onsdags Satt jag också och pluggade och gick på stan. Killen med jobbet ringde igen, intervjuv på fredagen. Handlade lite mat.
Torsdags ringde jag till Idre, då de inte hört av sig ännu till mig. Förstår nu varför, för de hade inga tjänster lediga... Så det blir väl att vara hemikring i Vinter. Sen åkte jag Anglian till stan, körde runt lite för att fördriva tid. Åkte till vägverket och skrev upp för Mc. Klarade det!! 61 av 65!! Tyckte att jag var duktig! Åkte till helens och bokade uppkörning, sista lediga tiden som fanns fick jag. TUR eftersom mitt körkortstillstånd går ut ca 20 dar efter det att jag kört upp.. Sen åkte jag och handlade, blev fotad i min snygga bil på vägen. Fick hämta mamma på väg hem också.
Fredags, idag tillochmed... var jag på intervjuv, och fick jobbet, dock är det lite långt men det går ju inte att tacka nej till ett jobb. Får helt enkelt skaffa mig busskort så jag kan åka tåg! Men det löser sig! Spännande att se en ny stad lixom! Eller stad och stad, men liten stad! Hoppas bara att det kommer funka bra. Vill inte hålla på att söka jobb och gå på intervjuver, det är inte så spännande..

Men nu är jag glad iaf! Jag har ett jobb och jag har klarat teorin, sånna saker som man går och oroar sig för!

Och jag hann med att stuva om i min lille garderob idag, hittade sånna kläder jag inte sett på hur länge som helst! Vissa gör väl inget, så de slängde jag in i stora garderoben så jag slipper se de på ännu längre tid frammåt! Men jag hittade ett par jeans, ett av de två par jag äger... så de hade jag idag! Går aldrig i jeans annars. Och så hade jag en ny skjorta på mig, så jag kände knappt igen mig själv! haha .

Regnat har det gjort också, och vägbygge på motorvägen så där stod det stilla tidvis. Men vad gör det när man inte har bråttom, eller precis fått besked att man har ett jobb? Då gör det inget!

Men nu borde jag ta och äta, har visst bara ätit ett äpple idag.. Dålig jag är! Käftsmäll på mig..



Adjö!

Polispolis potatisgris!

Körde i min ensamhet på motorvägen förut. Börjar det blinka massa rött och blått och jag som inte hade några glasögon på mig börja fundera på vad det var. Men det var ju bara en polis som inte ville stå vid vägkanten längre. Så jag var tvungen o köra om den. Jag förstår inte riktigt en sak, och det är känslan av att man gjort något fel när man kör om en polis, eller bara när man kör framför eller bakom. Även om man inte gjort något så finns en viss oro där, visst nu begick jag ett litet brott, men det var inte meningen att glöma glasögonen hemma ju! Men jag körde iallafall inte fortare än 110, för för en gångs skull hade jag farthållaren på. Sen kom den jäveln och körde om mig..

Fint va! haha

Adjöss, en annan ska till sjöss
Dock inte Ella, för hon kallas för pella
Inte pelikan, som flyger fort som fan

nee nu ska jag kanske hitta på någon mat och resa mig härifrån innan mamma och pappa kommer hem!

Adjö!

Lallaa

Nu har det hänt massa saker, eller iaf lite saker! Bla har Anglian kommit på fötter, eller hjul.. Blivit försäkrad, besiktad med blanka papper och fått känna på vägarna lite! Igår var vi iväg en tur till Gistad, där det var Saabmarknad. Där kommer vi tuffandes med den lille forden. Vi var ju inte den ända ickeSaaben, men den enda Anglian! Folk gillade den, och jag hittade två nya reflexer till den! Senare bar det av mot Hanna och hennes nya lägenhet, där vi (Micaela också) åt tacos och marängsviss!
Idag, var det dags för risk2an som den så fint kallas. Köra Mc i fem timmar, pröva på olika bromsningar och kurvteknik, skjutsa mm.. Kul var det, dock lite trött.

Nu ringde det någon, hade lite svårt att höra honom, så jag missade var han ringde från för ställe.... Hatar det, gör det nästan jämt.. men iaf, han skulle ringa nästa vecka igen och kanske att jag har en intervjuv!

Men nu blir det att plugga teorin som fan och köra massa. Inte allt för långt kvar nu!!

Men nu borde jag nog laga lite mat innan det blir allt för sent!

Bye bye adjöss!

RSS 2.0