Snö

finns det gott om här, bara snöar hela tiden, snö över allt. Snö, snö snö.. Borde skotta snö. Snö snö snö.

Fel fel fel

skrev att jag vart här i tio dagar... Stämmer ej.. Fjorton dagar skall det vara! Icke ej annat utgivet.
Trött är vad jag är

Juldagen..

Tiden går fort när man har roligt säger dom. Och det stämmer! Sjukt vad det har gått snabbt sen jag kom upp hit. Har vart här i tio dagar. Men endå känns det som jag alltid vart här, med dessa människor. Tiden är ett skumt påhitt.

Vad som hänt sen sist jag uppdaterade här minns jag ej på rak arm, bara allt för lite sova, för mycket vaken och jobbat. Nu är jag ledig i kväll, lördag och söndag vilket är asskönt! Igår var det julafton, jobbade från 8 till 22, julbord för ca 750pers. Haha jag skulle skriva datum och innehåll på en grej, står där och verkligen funderar, frågar sen "Vad är det för datum idag?" Hur dum får man bli? Eller trött skyller jag nog på. Efter jobber var slut  hade jag tänkt åka hem och sova, men hur mycket blir egentligen som planerat? Nene då åker vi ner till smedjevägen och festar halva natten istället.. Jag var ior trött så jag var nykter och halvsov!  ikväll blir det fest iaf! :D Bara att min öl har icke kommit än.. Jaja jag har ju faktiskt klarat mig hittils utan eget! haha jag får allt ta och bjuda igen sen..

Om ca några dagar kommer min kära Sugarman på besök! Ska bli härligt att återse den filuren!
Det var ju julafton igår, vilket det verkligen inte kändes som.. Öppnade iaf julklappar! Varma sköna tofflor! God choklad, skivorna har jag icke lyssnat på än men att Elvis är ju bra så.. Fick pengar och vantar också! Skööööönt.

Men vad det snöar, hela tiden nästan varje dag! Ne nu överdriver jag. Men att det är snö iaf.

Bilen startar som om det vore sommar! Inga problem längre! Ska inte låta den stå så länge igen.. i 40 minus.. Nu är det bara typ tio. Varmt och skönt!
Tankade imorse, inte kul... 740spänn bara sådär..

Ska kanske ut i backen imorgon om någon vill hänga med!

Saknar katterna lite, så varm och skönt med en sån i fotändan när jag vakna och somnade..

Borde kanske åka till norge någon dag, det är ju inte så långt dit! Kul att se ett annat land ibland! Haha

Här kommer lite bilder!

Så här ser det ut på väg upp till jobbet mitt! så vackert så¨!


Tusikt från mitt fönster! Vad man inte ser är konsum som ligger här nedanför, fast det går ju inget vidare att gå den vägen.. Halvmeter snö och massa träd mm..

Trysil syns där borta! Vill dit igen någon gång!

Här är mitt rum

Det är mycket stökigare nu när det gått ett tag..

Men att jag ska tvätta snart!

Kanske bädda ibland..



Nej jag skulle nog behöva ta en lite tupplur nu. Är så himla trött!

Hoppas ni har det bra där hemma när inte jag är kvar där! Hahahhaaaaaa.....

Bye bye see you later alligator

Tisdag..

och jag är trött som ett as! Sitter och försöker få i mig såkallad mat.. Snabbmakaroner med ketchup.. Borde nog äta något riktigt sen
Igår var det en trevlig kväll, men sov med linserna.. Så himla jobbigt! men det är smällar man får ta.

men nu ska jag ta och få i mig dessa äckliga makaroner.

Snö snö snö

Det är så vackert med snö!
Har idag vart i backen och åkt. Lite ovant är det ju.. Två år sen jag stod på skidor.. Men jag ramlade inte en enda gång! Weeeej duktigt meej. Imorgon blir det första dagen på jobbet. börjar 8.. Känns bra gör det! Ska bli kul att komma igång på riktigt igen.
Bilder för den som vill se kommer såsmåningom när jag orkar!
Det är väldigt vackert här, det är det!
Fundera på att gå ut och ta en promenad, medan det är lite ljust fortfarande. Men det känns också lockande att stanna kvar inne, äta lite och bara va.
Får väl se lite.
Men nu orkar jag iaf inte sitta här längre.
Bye bye

Sitter med söta Panter i knät

för sista kvällen på ett tag framöver.  Kommer sakna honom, dom andra också.. Inte vakna av att en katt ligger och tar upp hela sängen! Oj vad skönt! haha men nae så mysigt det är med dem.

Ska upp tidigt imorgon, har en lång väg att åka. Tur att mamma åker med mig upp, skulle bli så långt och ensamt att åka själv. Äta god ceasarsallad somm vi nyligen blev klara med. Tog lite längre tid än väntat med den där kycklingen... Jaja gott blir det nog.

Sara var på besök och visade vackra bilder från Paris, Mååååånga bilder blev det men fina var dom! Kanske att man borde åka till Paris någon gång? Hela livet framför mig ju!

Idag har jag vart duktig, började dagen med att besikta bilen, första gången och helt själv. Blanka papper! Åkte sen för att tvätta bilen, skrubbade noga så nu blänker den som nytt. Dammsög den även. Vart så fin så fin. Åkte sedan vidare till Klockaretorpet till Mormor och Morfar! Fikade och drack läsk, sen kom resten av familjen(förutom stackars Sara som låg hemma och var sjuk...) och Karin och Johan! Smörgåstårta för hela bunten! Så gott! Åkte hem sen och packade bilen! Så nu är det bara att tuta och köra! Hanna kom förbi en sväng och sa adjö.

Men nu måste jag gå och duscha! och sova! Trött trött trött


Tom i huvudet..

Jag förstår inte hur folk kan ha så mycket att säga till varandra? Är det bara jag som tar slut på ord? Hur kan någon sitta och snacka om så gott som ingenting jämt? Visst att man kan sitta och snacka om ingenting hur länge som helst, men att alltidha något att prata om verkar vara omänskligt. Eller är det något fel på mig? Det är jobbigt med folk som känner att en behöver prata hela tiden, det är oftast då det blir stelt och jobbigt. Det är bättre med folk man kan sitta tyst med en kvart utan den där jobbiga pinsamma tystnaden, som jag dock har svårt att känna men känner att någon annan i ens närhet känner. Nu vart det rörigt i mitt huvud iallafall så nu säger jag godnatt.

Eller inte än, vill bara nämna att jag ska hämta Sara och Alex snart, vid ett typ inne i stan. Nu har dem göttat sig i Paris i några dagar. Hoppas de har haft det bra!

Imorgon ska jag fika med Hanna och Micaela. Kanske äta på restaurang med familjen på kvällen sen. Borde väl packa klart snart, trosdag blir då ingen tid för att packa.. Så det är bara imorgon kvar!! Shiiit.. Läskigt värre. Men det ska bli så kul!
Och mer och mer hoppas jag och tror på Skottland i sommar! Efter peace&love då såklart! Det är bara att lägga undan varenda litet korvöre som blir över! Spara och snåla så blir Skottland verklighet! Annars får jag väl höra av mig till Göta salonger sen.. och hoppas på det bästa!

Den där framtiden altså, den kommer man inte undan. Hur man än gör så är den bara ett stenkast bort. Ett steg framåt så är den här!




Att alltid vara på väg, aldrig stanna för länge på en fläck. Se framåt, men glöm ej att blicka bakåt ibland också!


Om mindre än en timma går deras flygbuss från Skavstad, så om lite mer än en timma ska jag ut på vägen och fara! Trött som jag är.. Men vad gör man inte för sina medmänniskor!? haha


Skumma typer är läskiga

Idag var jag ute på vägen och for, är på väg hemåt, vid Västerby svänger en ful vit bil ut precis framför mig, arg som jag blir kör jag och stör den precis bakom, bara är allmänt jobbig. Sen vänder detta och den bilen blir jobbigt istället.. Jag skulle svänga och blinkar därför, då bromsar han blinkar och svänger.. Vid nästa vägkorsning blinkar han åt vänster, och tänker svänga åt vänster. Jag blinkar åt höger och den här bilen ångrar sig och snabbt blinkar höger och svänger. Gasar på lite och jag bromsar och blinkar till vänster där jag ska svänga, han framför bromsar till, blinkar och svänger vänster...... Han kör ovanligt sakta för att vara en bil i Skärkind.. Han blinkar höger vid bygdegården men svänger ej, han blinkar höger vid nästa avtagsväg men svänger ej, jag svänger ner på vår gård och han svänger in vid kyrkan. Han parkerar utanför galleriet och där blir han stående....

Har ni någon gång fått känslan av att vara förföljd fast att förföljaren är framför er? Sen få känslan av att han väntar utanför huset, spionerar på dig? Bara väntar på rätt tillfälle att slå till.. Jag trodde att det var den vita bilen som sen körde iväg. Då vågade jag mig ut för att hämta posten, till min stora fasa stod bilen kvar!

Jag vet inte om det bara är jag som är paranoid. Förmodligen, förhoppningsvis. Jag vill ju inte vcara förföljd! Det skulle vara himla läskigt...
brrr


Fredag är lika med Fest!

Iallafall idag. Ska ha avskedsfest, känns lite sorgligt att lämna dessa fina människor ett tag. Och så sitter jag och äter upp ostbågarna jag tänkte bjuda på.. Lite dumt kanske!? Haah nee inte alls.
Borde ta och tvätta lite, svämmar värkligen over med äcklig tvätt..

Var och matade Saras fiskar förut, de var nog inte beredda på att någon skulle komma för dom blev rädda för mig! Eller så lekte dom bara kurragömma. Tror mest på det sistnämda.

Är lite avundsjuk på Sara och Alex! Jag vill med åka till paris någon gång! Men kanske Skottland/Irland i sommar?! Hoppas på den.

Men vad jag längtar nu, en vecka kvar tills jag åker! Så kul det ska bli! Verkligen taggad inför vintern nu. Slippa långtråkiga dagar(som på nått underligt sätt ändå inte räcker till..), SNÖ istället för blask/dimma/regn, skidor istället för hästen(fast henne kommer jag ju sakna)...
Måste packa packa packa.....

Jaja nu ska jag fortsätta i min dag.

Trevlig torsdag

För det är väl torsdag idag?
Sydda i alla fall klart idag, får bli att ha det på mig imorgon. Ska bli så kul!
Sugarman kom förbi precis när jag blev klar med att sy, så åt vi riskakor och drack smultronte! Så gott! Sen matade vi Saras fiskar, för hon och Alex är i Frankrike! Fusk där tycker jag.... Vi hämtade paket och gick sen till bygde ett tag! Förlåt om jag drog med dig lite överallt idag Hanna...! Vi spelade barnalfapet och jag vann! Känner mig lite duktigt. hehe..
Dagen gick, och det gjorde jag med och nu helt plötsligt är klockan jättemycket. Borde sova, ska upp tidigt imorgon!
God natt alla trevliga människor därute


Nu börjas det..

Julborden! Som tur är har jag inte jobbat än, s¨å uttjatat är det inte än. Men gott att äta är det! Åt då på gamla skolan idag, jultallrik till förrätt, buffé till varmrätt och bla pepparkaksmousse, fruktsallad mm till dessert! Mycket gott! Boel satte sig och åt med oss ett tag, så fick vi en rundvisning i skolan, då de har bytt lokaler! Det var fint nu. Inte samma trånga smala korridorer.. Det var trevlig. Var där med Linus och Anna! Så träffade vi på en till gammal Trollmor utanför!

Åkte sen och handlade. Det gick inget vidare.. Sara skulle åka med mig hem, Mamma fick jag hämta upp. Så ringer Hampus och undrar om han kan åka med från kimstad........! Kom inte hem när jag hade tänkt, men vadfan gör det? Jag är glad ändå. Mätt är jag också!
Ska sy klart imorgon, tror att det kan bli något av det, ska inte säga förmycket än, om det nu blir helt misslyckat!


Ska träffa Sugarman imorgon! Äta riskakor! Mmmmmm så gott.
Torsdag imorgon, Fredag därefter. Fredag med stort F. F som i Fest! :D Ska bli himla kul. Tråkigt bara att säga hejdå till de nära och kära. Men det är ju bara för ett tag, kommer ju hem igen.

Och nu gott folk, nu är jag trött


1 år går fort

Kände bara att nu när jag ändå kom ihåg det ville jag berätta för er vad som hände för ett år sen.
Jag var så nervös som man kan bli, för om några timmar, vid den här tidpunkten för ett år sedan, närmare bestämt om ca 3,5 timmar så skulle jag köra upp! Och jag klarade det och har därför ett litet ettårskalas för och med mig själv och firar min och frihetens ettårsdag!

Adam and the Ants

En grupp jag inte vet någontin om, inte förstod jag någonting heller när jag om dom läste. Helt röriga är vad dom är. Men att jag kan förstå vad jag och Hanna fastnade för hos som när vi såg/hörde videon "Prince Charming" en gång för länge sen. Han hade nog bra humor den där Adam Ant.

 



Titta och Njuuuuuuut!

Tisdag idag och jag borde sitta och sy men gör det ej.
Ska äta julbord på Björkudden imorgon med gamla klasskompisar! Ska bli himla trevligt det där.

Ska kanske åka och vaccinera mig sen? Från klockan 14 idag hade de öppet för det. Kanske är bäst? Då bör jag nog redan nu klä på mig och åka så jag är där i tid.

 

Gör nog det!

 

Over and out.


RSS 2.0