Hungrig..

Mår inte bra just nu, jag är så hungrig seg i huvudet och dödstrött. Jag förstår inte ens varför. Jag kom hem för en timme sen och var jättepigg, sen bara sådär helt plötsligt dog mitt huvud. Hänger inte med på någonting nu, bara ser som i en dimma och hör som i en ljudisolerad grotta. Benen bär mig inte längre och magen är tom. Oj vad jag klagar. Det borde jag väl inte göra efter en så pass fin dag? Hela sju gäster, soligt roligt och god mat. Åkt merca idag, det var länge sen sist. Träffade Desiré efter jobbet också. Det blir inte varje dag på jobbet längre. Så det var mycket spännande.

Jag kan allvarligt inte tänka längre! Buhuuu Fast nu ljuger jag.

Men jag skulle allt vilja hinna sola lite, bli lite brun och fin. Drömma kan man alltid få göra.

Men nu ska jag inte sitta här med datan i knät och försöka hitta på nån vacker lögn att berätta för nån som försöker intressera sig för mitt liv. Det tar vi en annan gång.

Adjö

Ännu en dag

Det går så fort, snart är väl den här sommaren också över. Det går aldeles för fort tycker jag! Fast mycket hinns ju med ändå. Har ju faktiskt testat motorcykeln idag! Och vart ute och åkt med pappa. Ska bli så skönt när körkortet är i min hand!

Idag var det morsdag, så mor min fick en liten chokladask.







Sådär Sara! Titta och njut. haha

Nu svider mina ögon, jag ser suddigt och borde verkligen byta dessa linser.. Imorgon kanske. Påtal om imorgon så blir det äntligen dags för den gule att får komma ut på vägen igen! Längtat efter det hela vintern! haha eller nått..

jaja.. .....


Adjö!

?

Jag vet Sara att jag skulle lägga upp bild på motorcykeln idag, men jag orkar inte gå och hämta kameran och lägga in bilderna på datan så du får allt ta och vänta lite! Kanske kan provköra snart nån dag när jag har tid!

Om detta med att man blir pigg av kaffe nu verkligen stämmer, (vilket jag aldrig upplevt) så kommer jag ha svårt att sova inatt. Har man inget att göra är kaffe en bra tidsfördrivare.. Med andra ord så har det vart ont om gäster idag. Hoppas det blir mer snart!

Jag tror jag vet nu varför jag inte kollat på melodifestivalen eller eurovision nånting än i år. Det är ju jättesegt och dålig musik och tråkigt att titta på! Kan vara för att inte Sugar och jag sitter och äter popcorn och vindruvor och dricker pärondryck med ciderkaraktär och skrattar åt de snygga bakdansarna! Blir inte samma sak då.

Har verkligen inget vettigt att skriva. Kan ju antingen lägga ner eller fortsätta. Svårt val där.

Adjö.

Sommar!!

Nu är nog hela sommaren fullbokad tror jag. Köpte motorcykel igår, så nu har jag börjat putsa på den, det enda som går just nu, då gubben vi köpten av hade tappat bort nyckeln. Så styrlåset är ju låst och det går ännu inte att starta, men små problem det där! Det löser pappa! haha
Köpte iaf batteri till den idag och putsade upp backspeglarna. Den kan nog bli riktigt snygg sen!

Idag var vi till körskolan så nu är det bara att plugga in den jäkla teorin.. Men när man skrivit upp så har man så pass lång tid som ett helt år innan man måste köra upp, så det är ju himla bra, ifall det inte finns tid till i höst! Dyrt är det iaf..

Morgondagen blir en fin dag. Spenderas med Micaela på secondhand butiker! Ska försöka hitta ett plättjärn till mamma!
Så pratade vi, Micaela och jag. Kom fram till att det är nog på tiden att köpa biljetter till Peace and love  till i sommar. Så nu är det bokat och klart. Ska bara få ledigt på jobbet också.. Men det löser sig alltid! Vi har ju inte skrivit schemat så pass långt fram i tiden än. 
Vi måste ha ett tält! Ett råsa!!!!!!! Detta har vi ju planerat hur länge som helst, hoppas några av våra planer kommer bli av! hahha

Men nu ska jag nog ta och glo på tv istället. Måsta vakna tidigt imorgon!

Adjö

Jobb..

Nu har jag precis kommit hem från sörping. Var på personalmöte så på torsdag kommer jag börja jobba. Bara tre lediga dagar kvar! Hoppas de är varma och sköna, som de senaste dagarna har vart.

Adjö


Sommar!

Nu har det vart så varmt och skönt i flera dagar, riktig äcklig sommarvärme. Jag har allt blivit lite småbrun också. Det gillar jag!

I förrgår var jag mamma och o pappa och kollade in lite motorcykelkläder, hittade riktigt snygg mattsvart skinndress.
Igår åkte jag och Hanna för o kolla på ett annat ställe, som mamma pappa och jag inte hann med dagen innan. Men det fanns dock inte mycket på de stället jag drog med Hanna till, så vi stannade på Maxi och köpte oss lite pickninc till vår färd hem från den stora staden linköping. Stannade på en jättemysigg plats. Bredde ut filten. Statte oss och fikade i den varma sköna förmiddagssolen. Sen åkte vi till Hanna kollade på hennes små jättesöta kattungar, så små och söta dem är! De ska jag titta till under tiden de åker till Venedig. Tyckte jag kunde följt med i en väska dit istället men får väl nöja mig med kattungarna!
Iaf, på eftermiddagen när mor o far kommer hem åker vi till Linköping direkt. För att kolla upp ett tredje ställe. Men utbudet var inte allls lika bra där, och så tror jag att jag redan fallit tycke för det snygga matta skinnstället, så med lite övertalning åkte vi tillbaks dit. Pengarna tog slut på mitt konto. Men nu saknas bara en motorcykel så kan jag börja köra!

Var och kollade på en idag, en honda från -80, har stått sedan 99... Får väl se, finns ju snyggare och körklara för inte allt för dyrt pris. Men det är inte alls lätt dethär. Men det löser sig väl.

Nu börjar mina linser totalsudda ihop sig så jag ser inget längre. Hoppas bara det inte blir allt för felstavat!

Adjö

This is my life

Det är vad han sjunger, Kim Larsen. Så himla bra låt. En sådan man aldrig tröttnar på. Inte ens efter enbart den låten hela dagen plus många fler dagar. Så fin.

Sitter vid skrivbordet efter en hård dag här hemma. Tittade precis klart på en film, om en manusförfattare. Trodde aldrig det kunde vara så jobbigt att vara manusförfattare. Hur svårt kan det vara att skriva lite som folk kanske tycker är bra? Det är väl det där med att känna rätt folk som får fram ens arbete rätt. Jaja tur att jag inte är det. Har ju ingen fantasi till att skriva sånt skit! Det får nån annan sköta.

Själv har man ju en bil som ska tas omhand. Lämnade in däcken ti en verkstad idag, de ska slås om till nyare däck men de gamla fälgarna. Sen målade jag på lite färg på de bortskavda fläckarna under. Sen kom åskovädret! Inget kul att vara ute då. Men sitta på altan och läsa kokböcker är aldrig fel, när det är så varmt och skönt ute! Kom iallafall fram till mat att laga till senare.

Tog väl tag i det strax därpå eftersom regnet inte ville ge sig. Mellan halv två och halv fem ungefär så vräkte det ner, lagom till mamma och pappa kom hem hade maten kunnat vara klar, men att då kom hovslagaren så vi kunde inte åka iväg till linköping som vi tänkt, så maten fick ta lite längre tid. Sen åt vi! Mmm vad gott.
Sen kan man ju tänka sig att dagen är slut, men icke.

Ut och rida i den vackra solnedgången och den ljumma försommarkvällen. För att upptäcka att de håller på att riva ner massa skog, i våran härliga svamp/ridskog. Mycket sorgligt, det blir så geggigt och jobbigt att hitta när de tatt ner massa trän. Fundera på att ha en enmansdemostration där imorgon. Slå upp ett tält, sätta mig framför, eller kanske fastkedjad vid en av maskinerna med en skylt i min hand. Där ska det stå "SLUTA ATT UTROTA VÅRAN SKOG!" med stora feta bokstäver. Sitta och skrika och tjata om de små stackars skogsdjuren som måste ha någonstans att bo. Fast nu kommer då detta aldrig att hända här ute  skogen imorgon. Lika bra att inse. Men efter ridturen tog väl dagen slut. Eller jag kollade på en sjuk film. De kom på en så himla smart ide till en tvserie, att deltagarna kör rysk roulette. På riktigt. En dog. De andra sex vann fem miljoner dollar var. Sen började nästa film som jag skrev om i början.
Nu slutar nog min fina berättelse om dagen som gått.


Jag har en irriterande SPYFLUGA i mitt rum.

Vad jag är bra på att skriva halvfärdiga meningar. Sådana som jag förstår när jag skriver de, men när jag läser förstår jag inte mycket alls. Lustigt det där. Kanske bara är att tankarna blir halvfärdiga ut i fingrarna, resten stannar i mitt huvud för vidare tankegång men att det aldrig kommer längre för det blir så oerhört invecklat så ingen skulle förstå ändå. "så inge skulle förstå" blev det först! Kul när det blir fel på sånna ställen, så det bildar en helt annan mening. De skulle man ju kunna tolka som en felskrivning eller att jag har en jätte bra vän som heter inge, och att bara han förstår dessa intvistade meningar utan någon logik i.

Nu börjar jag nog bli för trött för detta. Men vad sägs om en vacker bild för att avsluta denna dag?



Detta är från vårat vackra norrländska landskap. Då en vägg av hagel närmar sig. Det ser så fantastiskt stort ut, sån kraft och styrka naturen har. Ungefär tio minuter senare låg det någon centimeter med stora hagelkorn ute på balkongen.



Adjö!

Månens Dag.

Eller måndag. Dagen gick i vilket fall som helst. Utan några större missöden.
Vaknade lite halvt av larmet men bara somnade om. Så ringer det. Pappa ringer och berättar att jag inte behöver ha det där pappret i bilen för att få köra. Så jag kliver upp och åker iväg till citygross, åker hem och somnar nästan ute i värmen på altan. Bestämmer mig för att ut och cykla istället. Efter ett tag blir ju det jobbigt och jag tänkte vända, men svängde in på en lite sidogrus/traktorväg och vilade i två minuter typ. När jag ska cykla ut på vägen igen, precis då går han den skäggiga mannen förbi med sin schäfer, så jag fortsätter längs vägen istället. Han är lite småskum. Men sen vänder jag ändå. Skrämmer han med skägget på vägen hem, fast det var inte meningen, jag sa bara hej och han hade visst inte hört att jag kom, så han vart rädd. Stackars skumma man. Sen föll jag i djup sömn på altan. Säkert en timme, sen ringde Micaela och undrade om jag ville träffa henne. Så in till staden jag for igen. Vi satt på en filt, vid en skylt och fikade. Plötsligt dyker det upp mer och mer folk på fotbollsplanen brevid oss. Vi spekulerar lite i vad de tänkt göra, ingen fotboll för då hade de inte parkerat bilarna på planen.. Så kommer Micaela med den iden att de ska spela Boule. Vi skrattar lite åt de och fortsätter äta vårt fika. Sen nästa gång vi kollar ditåt så plockar de fram Boulespel.... Hur stor är chansen på det lixom? Helt skumt faktiskt. Massa folk var det! I olika åldrar och stilar, och de samlas en måndagseftermiddag och spelar boule..!?
Kommer hem frammåt kvällskvisten och gör massa höpåsar. Krossar ett äg i min ficka. Försöker få stereon att funka men de går inte. Finns inget alls att se på på tv heller. Bara att sticka huvudet under täcket och hoppas på en morgondag.

Adjö

...

Nu kommer det dröja innan jag orkar skriva mer om london, för datan har kraschat där nere. Därav måste jag lägga in alla bilder på dena data innan jag kan fortsätta.
Men vad gör väl det när jag har annat att babbla om?

Mohaha

Jag har varit lite duktig och skaffat mig ett skrivbord i mitt rum. Det blev jättefint, bordet är blått (som om det inte räckte med blått i mitt rum.......) och jag har en jäger(hals)duk. Mycket vackert är det. Men jag borde allt ta och städa, det ser förjävligt ut i resten av rummet. Förutom hörnet där den här stolen stod förut. Där är det helt tomt! Förutom mobilladdaren som ligger där.

Idag började pappa och jag att plocka ihop Anglian! Satte dit tanken. Gjorde bränslerör. Imorgin blire att sätta dit bakaxeln, göra klart packningen till den först. Måste fixa sätena snart också, de behövs ju faktiskt för att köra.. Men det löser sig ju alltid!

Imorgon blir en fin dag. Det var nästan ett halvår sen jag var ute i norrköping. Imorgon blir otten osäkert igen! Wieheeeei eller nått..

Jag har en tavla på mitt skrivbord. Ett foto på två fjärilar som sitter på varsin tistel. Inramat i en blå(!) ram. Fin liten bild. Men jag borde faktiskt skaffa mig någon ny tavla. Det var säkert ett helt halvår sen! Oj oj oj vad tiden går fort.
Jag förstår faktiskt inte. Och även om man, om det nu var möjligt, att man sätter sig på ett fordon och kör i motsatt riktning av vad jorden snurrar och kör i trettio km/h kommer att känna att tiden står still? För rent logiskt sett borde den göra det då jorden snurrar så fort. Om man byggde en väg, som går spikrakt runt jorden så skulle man kunna ha solen över sig jämt. Om man bara startar sin resa i rätt ögonblick. Och om det nu skulle vara möjligt. Men skulle tiden stå still, för rent tekniskt sett kommer man inte framåt, inte bakåt. Man är på samma fläck hela tiden.

Tiden är ett mysterium jag aldrig kommer förstå mig på.

Bara att inse.

Men om det nu var så, att tiden står still på det viset. Blir man äldre då? Ser man allt runt sig röra på sig, eller kommer det stå still? Är man som i en bubbla tro? Nevärs det är klart det inte är så. Det blir väl bara en oerhört seg resa på en oändligt lång rak väg som aldrig tar slut.. Hur lång tid skulle det ta att åka runt jorden i en hastighet av trettio km/h? Går det snabbare om man vänder håll och åker motsols?
Detta tål att tänkas på faktiskt.

Sen funderar jag på denna päronspritkoncentrat som står här. Kanske dags att öppna snart? Eller ett år är kanske för kort tid. Den andra börjar ju bli för fin och gammal för att öppnas. Fem år är bra gjort för en flaska sprit med ett päron i. Mmm smakar nog utsökt!

Jag undrar när jag börjar jobba sen? Slutet av maj, det är det enda jag vet. Det är snart slutet av maj. Efter mitten, som det är nu, så kommer slutet. Ack o ve, att behöva passa tider igen? Blä på de. Men visst, ju mer tid det går desto varmare blir det och emr sommar och jag blir glad. Sugen på glass vart jag också. Den där jättegoda vi hade ett tag, som inte finns att få tag på längre. Triumphglass tror jag det är, en rosa variant, jordgubb eller hallon, minns ej vad, men med chokladkross i. Det var den godaste som fanns att köpa, för ca tre/fyra år sen. Eller är det längre sen? God var den i alla fall.

Ullared ska vi ju åka till snart! Det blir ingen storshopping då inte, pengar behöver sparas! Snart börjar jag jobba och får ännu mer pengar! Snart kommer sista lönen från i vintras också. Men snart är de se bortblåsta! Bara som att säga Dallas sallad baklänges tre gånger. Så fort kommer det gå. Det värsta är att jag inte känner mig så oroad för det. För det går till en god sak. Eller det gör mig gott i alla fall. Det är faktiskt alltid något. Man måste unna sig lite då och då, när man känner att man kan.

Sen kan man alltid ta sig en liten tupplur om man vill. Jag vill inte men måste de snart. Känner att sömn är välbehövligt då och då.

Därav kommer jag säga godnatt, men lär väl inte somna än på ett tag ändå. Men vad gör väl det den som inte vet det.



Adjö

Ville bara säga..

Att jag är så spänd på sommaren. Vill köpa motorcykeln nu!! Göra av med massa pengar på det! Åh!!! ......







Adjö

London

Jag och min kära vän Hanna bestämde oss i vintras för att åka till London. Vi bestämde ett datum, den 25 april(för då visste jag att jag skulle vara hemma från Idre...) och vi bokade biljetter. Länge längtade jag efter att vi skulle åka. Att få sitta i solen i Hyde Park, gå och strosa i Camden och storshoppa på Primark! Nu sitter jag här och har redan vart till London och det är vår och skönt ute. Här kommer en liten resume på vår resa.

Söndagen den 25 april satte vi oss på Ryanairs flygplan och flög över till England. Vi landade i Stansted och tog bussen till Victoria staiton där vi köpte busskort, för tio dagar. (Vilket var dumt då vi senare under veckan kom på att vi skulle vara där i elva dagar....) Vi tänkte att "nu tar vi och letar upp vårt hostel och lämnar våra väskor och sen bara latar oss!" Vilket vi gjorde. Vi fick först för oss att vi skulle bo på samma hostel som sist, men när vi kom fram till den gatan och det hostel så upptäckte vi att det var inte samma. Så vi gick vidare, inte efter allt för lång tid hittade vi det. Det låg undefär två gator bort. Vi släpade upp väskorna en trappa upp och bosatte oss i ett sexbeddarsrum. Vi var ensamma däri den första natten. Skönt.





Utsikt i Hyde Park under senare timmar.



Jag och Hanna på bron man inte ska hoppa från!!



Syns inte men det är faktiskt mit inne i London, i Hyde Park.

Måndagen den 26 April Tog vi en lugn dag. Vi gick ut en sväng, köpte oss en glass på Shell, testade en ny sort, maltesers glass, mycket god! Vi gick in i Hyde Park som bara ligger ett stenkast från vårt hostel. Gick omkring och åt glass och tittade förbi hos Peter Pan!
På kvällen sen åt vi fish and chips och drack öl/vin och en whiskey på det. På Black Lion som låg aldeles i närheten! Mysigt.



Ekorrarna som bara tigger mat hela tiden!



Ibland blir de lite närgågna kanske...

Vi gick altså längs south flower walk, mycket vacker blomster väg må jag säga. På vägen stannade vi till lite här och där. Bla hos Peter igen, för att få fina bilder på han och oss. Även stannade vi vid Albert memorial och Royal Albert Hall. När man ändå är där lixom..!
    
 



Tisdagen den 27 April tänkte vi oss en mysig dag att gå på Portobello market. Men först byta rum! Då vi bara bokat för två nätter i förväg. Så nu fick vi gå upp för hela sjuttitre trappsteg till vårt rum, delade rum med två spanskar. Mycket trevligare utsikt var det från detta rum också. Det var lixom en vägg ungefär vid det första rummet. Härifrån så vi iaf ut över en gata, lite hus och det gick att se parken också!



Så med lite nyinhandlat från Primark drar vi oss nu mot Notting Hill och dess berömda marknad Portobello Market!
Vi köpte oss färska goda jordgubbar till frukost! Jag hittade en klänning sen minns jag itne om vi hittade någe mer. Förutom en affär vi båda blev förälskade i! Den var så jättedyr men vi beslutade att återvända till den och förmodligen köpa något då! Man kunde spendera timmar därinne! Åh vad fin den var.
Sen åkte vi hemåt iaf. Bytte kläder, till finkläder! Åkte till Victoria Palace, för att gå på Musikal! Billy Elliot blev det. Mycket värt att gå på musikal där, den var så bra! Nästan att jag började gråta vid ett tillfälle. Tyvärr får man aldrig ta kort eller nått sånt så inga bilder därifrån. Men vackert var det iaf!
Kvällen gick och det var mörkt när vi lämnade musikalen.
Vi tog oss hemmåt. Mestadels till fot. Varför vet jag inte men det var skönt med en kvällspromenad.

Onsdagen 28 April åkte vi till Camden Market. Älskar det stället! Så mycket att titta på, så mycket att se. Va satte oss och åt friterad kyckling med nudlar och drack lemonade till. Mycket gott i det (än så länge) soliga vädret!
   

Vi passade även på att besöka Kings Kross, det ligger ju ändå i närheten. Det kunde ju vart fint om de inte höll på att restaurera stället just nu när vi skulle dit.. Dagen gick och blev till kväll. Kvällen blev till natt och vi sov.


Torsdagen den 29 April hade vi planerat in Madame Tussaud's. Vilket det blev också. Nu är det så, på bildfronten ska jag få lite bilder av Hanna, så de lär komma fler fina bilder därifrån såsmåningom. Men här kommer några.

    

Bara några, fler orkar jag inte nu.
Det tog inte allt för lång tid hos Madame så vi tog en tur till Harrods. Lite aningen för dyrt ställe om ni frågar mig! Hittade en väldigt fin tårta, som man kan ha till sitt barnkalas.....


Bara 4999 pund.....
Istället så hittade vi Nemo (igen!), köpte oss varsin muffin och på väg mot Hyd Park (!) såg vi en fin 2cv på vägen.
Vi satte oss på en bänk och njöt av de goda muffinsen och spanade på folk.
 
Hannas                          Min

Sen började det ju småregna lite. Vi tog in på en restaurang eller nått. För jag minns att vi satt och tittade ut över en gata där det åkte massa bussar, bland dessa åkte det en och annan gammal buss. Då bestämde vi oss för, när vi ändå inte hade nått inplanerat för resten av dagen, att vi tar och satsar på att hoppa på en sån gammal buss. Tro de eller ej men vi lyckades! Precis faktiskt. Vi kom lite sent och fick hoppa på den när den stannade för rött. Men det går ju på de, de är ju öppna i bak, så de är ju bara o hoppa in! Väl i bussen satte vi oss näst längst fram, längst fram satt det ju folk. En gammal gubbe framför oss och en yngre man på andra framsätet, de satt och pratade.
  
Om man tittar på den bilden innifrån bussen så ser man Terence Stamp. Det är hans axel i den beiga manchester kavajen som är med på ett hörn. Detta viste jag dock inte just då, utan Hanna som har sett Yes Man (med Jim Carrey..) som han är med i sa att det var han strax efter jag råkade få med han på kort. Fast hon mindes inte just då vad han hette. Han verkade som en trevlig gammal man. Sen bytte vi till övervåningen på bussen. Sen tog rutten slut och vi var tvugna att hoppa av. Jag vet inte riktigt vart vi hamnade, men vi vandrade runt och hittade fina butiker där de sålde peruker bla. Vi gick längs Londons gator, gjorde de osäkra. Vi hittade en mysig pub som vi skulle komma tillbaka till, antingen senare under kvällen eller någon av kommande dagar. Men det blev aldrig av.

Någon som blivit för fuller?

Tillslut kom vi faktiskt fram till en plan, vi går in och köper oss lite proviant, chips mm... och hittar Themsen! Sätter oss och småäter lite där, går vidare längs det vackra vattnet mot de berömda broarna millenium bridge, london bridge och tower bridge. Vi gick över millenium bridge. Gick förbi Shakespears Globe Teater, där en föreställnig just var slut och mycket folk! Vi gick längs river walk som inte gick längs floden så vi trodde vi villat bort oss men hittade ändå till London bridge där vi återigen korsade Themsen. Stannade och fotade den vacka Tower Bridge. Blir dock inte så bra bilder med min kamera, plus att det stod ett gammalt krigsfartyg (numera går den som turistbåt) ivägen, men någesånär bra bild kan man ju låtsas att det blev. Fin är den ju iallafall.

   
Här är utsikt över          Milleniumbridge         Milleniumbridge           Towerbridge
Bigben med lite broar                                    Och Sankt Pauls Katedral
och båtar ivägen.

Kvällen avslutades med ösregn så vi smet in och tog en Whiskey på vägen hem.

Nu är det som så att jag måste resa mig och laga mat och ta hand om hästen och så. Kanske att jag hinner fortsätta London Day By Day senare idag eller imorgon. Vi får se helt enkelt.
Har ju trots allt hela sex dagar kvar av resan!

Adjö

Inte mycket som går min väg.

Att sitta framför en dator är mycket jobbigt när man vant sig av med det. Beroendet kommer nog sakta men säkert tillbaks skulle jag tro, men nu är det inte kul att sätta sig här. Skulle vilja ha internet på min dator. Skulle vara mycket bättre!
Som tex så har jag under en längre period tänkt lägga upp bilder, från Idre bla. De bilderna har jag på min dator. Skivbrännaren fungerar bara ungefär var 6e gång. Därför tar det lång tid att bränna ut bilderna till skiva. Med usb minne tar det också tid, för jag måste ju ändå bränna ut de till skiva på den här datorn då. Mycket krångel för en liten grej. Nu har jag massa fina bilder från London också, men de kan jag ännu inte bränna ut på skiva, för jag ska få endel bilder från Hanna, som vi tog på Madamme T, så då vågar jag inte radera bilderna från kameraan än, ifall datan skulle krascha, vilket den lär göra om jag raderar bilderna från kameran. Så då blir det så himla jobbigt att använda kameran för den är full med andra..... Små problem som blir till stora.

Andra problem är pengar. Jag skulle vilja ha lite mer än det jag har, jag ber inte om mycket mer, men bara lite. Så jag kan köpa en motorcykel och ta körkort. Då skulle jag bli glad faktiskt! Det skulle vara så fint, att ha det klart och bara kunna köra iväg. Men nej, då måste man gå massa riskutbildningar och teori och sånt skit, allt kostar en förmögenhet och känns bara onödigt! Blä

Jaja Nu känns det som jag suttit här i en evighet och borde gå och slöa i soffan ett tag. Sja faktiskt besikta en bil imorgon. Bla.. 

Adjö 

RSS 2.0